Новото попълнение на Левски - Илиян Стефанов сподели пред клубната

...
Новото попълнение на Левски - Илиян Стефанов сподели пред клубната
Коментари Харесай

Илиян Стефанов: Нямам търпение да участвам в идващите мачове

Новото попълнение на Левски - Илиян Стефанов показа пред клубната телевизия, че са му трябвали 3 секунди, с цел да реши дали да се причисли към " сините ".

" Чувството е необикновено да дойда в Левски. Това постоянно е бил мой дом и постоянно ще числя се тук. Мигновено взех решението. Може би ми лиши 3 секунди. Господин Стоилов и господин Сираков ме привлякоха, тъй че съм им доста признателен за показаното отношение и усърдие, с цел да дойда.

Това е фантазия на всяко момче, което е идвало в школата. Да играя за първия тим несъмнено е сбъдната фантазия за мен. Искам да последвам задачите, които са сложени от управлението, с цел да върнем Левски на мястото, на което би трябвало да е. Искам да радваме най-хубавата аудитория в България.

Нямам самообладание да вземам участие в идващите мачове и ентусиазмът е на високо равнище. Познавам се с повече момчета и със чиновниците. Радвам се, че още веднъж съм тук и се виждаме. Искам да благодаря на почитателите и да им кажа, че са №1! ", сподели Стефанов.
 Берое ще съди Левски за Илиян Стефанов
Берое ще съди Левски за Илиян Стефанов

Според Берое от Левски са подбудили Стефанов да разтрогне контракта си с клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР