Новото попълнение на Левски Габриел Обертан определи бившият мениджър на

...
Новото попълнение на Левски Габриел Обертан определи бившият мениджър на
Коментари Харесай

Обертан: Сър Алекс е най-добрият треньор в света

Новото попълнение на " Левски " Габриел Обертан дефинира някогашният управител на " Манчестър Юнайтед " - Алекс Фъргюсън, за най-хубавият треньор на света. Французинът игра под управлението на шотландеца от 2009 до 2011 година

" Когато играеш за " Манчестър Юнайтед " ти се коства, че това е напълно различен спорт. Да играеш под управлението на Сър Алекс Фъргюсън е нещо друго. Няма по-добър експерт от него! " Манчестър Юнайтед " е напълно друга класа. Алекс Фъргюсън е управител в същинския смисъл на думата. Той следи всичко от кухнята до пресата и е другарски надъхан към всички. Когато пристигна деня на мача те стимулира и изстисква максимума от теб ", сподели Обертан за клубната телевизия на " сините ".

28-годишният футболист има упоритости да завоюва купа в България със " сините " и да вкарва доста голове.

" Наблюдавах мача с " Хайдук " и след това този в Пловдив. Футболът тук е физически, само че аз съм играл във Висшата лига и считам, че ще оправя. Доста нови играчи сме, би трябвало да работим много и ще реализираме мечтаните резултати ", безапелационен е той.

Обертан показа, че приспособяването му към новия отбор е било бързо, защото огромна част от съотборниците му приказват британски и даде обещание след 6 месеца да може да приказва и български език.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР