Новото попълнение на Ботев Пловдив Красиан Колев заяви, че условията

...
Новото попълнение на Ботев Пловдив Красиан Колев заяви, че условията
Коментари Харесай

Новият в Ботев: Техничен съм и имам хубав удар

Новото попълнение на Ботев Пловдив Красиан Колев съобщи, че изискванията в новия му тим са по-добри от тези в Септември. Той добави, че се усеща по-добре на Коматево.

„ Отличавам се с това, че съм техничен и иммх прекрасен удар. Мога да играя на всевъзможни постове. Първите стъпки в професионалния футбол ги направиха в Б група. Иначе стартирах в школата на Черноморец Бургас “, показа Колев.

„ Направих много мощни мачове в Септември и получих позвъняване от Ботев Пловдив, че имат интерес и прехвърлянето се реализира. Първият футболист, който ми се обади, когато подписах, беше Атанас Чернев. Той сподели, че съм добре пристигнал тук “, добави той.

„ Първите ми усещания са, че изискванията са доста по-добри от Септември. Тук се усещам по-добре. Знам, че сега стадионът се строи. Нямам самообладание към този момент Колежа да е подготвен и да играя пред цялостни трибуни. “

„ Искам да кажа на почитателите да не престават да поддържат тима си и че ние ще даваме всичко за жълто-черната фланелка ", сподели още 18-годишният футболист.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР