Новото кръгово кръстовище на Южната дъга на Околовръстното ще е

...
Новото кръгово кръстовище на Южната дъга на Околовръстното ще е
Коментари Харесай

Ново кръгово на Околовръстното през септември |

Новото кръгово кръстовище на Южната дъга на Околовръстното ще е готово до 7 септември. 

Изгражда се уголемение на локалното платно и кръгово кръстовище при пресичането на локалното платно с ул. „ Витошки камбани “, както и нова улица, свързваща квартала с ул. “Бистришко шосе “. 



Предвижда се до края на септември да е положен последния износващ слой асфалтова настилка на локалното платно, да са подготвени и тротоарите. Работата на място ревизира кметът на София Йорданка Фандъкова дружно със заместник-кмета по направление строителство инж. Ангел Джоргов. 



Локалното платно на Околовръстен път е с дължина 460 м. По цялата дължина има построени тротоари с бетонови плочи и положени бордюри, построени са електро разпределителна мрежа. Изпълнено е ново улично осветяване. 

Извършено е уголемение на ул. „ Витошки камбани “ в южна посока с дължина 165 м и са построени тротоари и ново отводняване. Осигурена е налична среда.



Кръговото кръстовище " Изток " е решено като 4-клонно сред локалното платно на Околовръстен път и ул. „ Витошки камбани “. В рамките на строителните работи е осъществена реорганизация на инженерни мрежи и улично осветяване. 

Изградена е и улица „ Изток-Запад “ дружно с нови тротоари, улично осветяване и отводняване. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР