Новото издание на конкурса за млади бизнес лидери Next Generation

...
Новото издание на конкурса за млади бизнес лидери Next Generation
Коментари Харесай

Ела в клуба на Next Generation бизнес лидерите

Новото издание на състезанието за млади бизнес водачи Next Generation към този момент стартира. " Капитал " и " Кариери " търсят младите и вдъхновяващи мениджъри и бизнесмени.
Защо? За да разкажем историите ви и да ви наградим с MBA стипендии. Къде? Кандидатствайте и номинирайте на capital.bg/next до 27 май.

А кой влиза в журито тази година и по какъв начин си показва профила на сполучливия претендент, кои са някои от финалистите през годините и за какво има смисъл да влезете в клуба на Next Generation бизнес водачите, вижте във видеото:
Видео Конкурсът за млади бизнес водачи Next Generation е самодейност на " Капитал " и " Кариери " и цели да отличи сполучливите, новаторски, въодушевени и вдъхновяващи мениджъри и бизнесмени на възраст до 35 година Кандидатите би трябвало да имат най-малко 2 години управнически опит. Финалистите ще получат освен повече гласност за своите триумфи и самодейностите, по които работят и поддържат, само че и MBA стипенция от City College - интернационалния факултет на The University of Sheffield, с която да продължат кариерното си развиване. Общият награден фонд тази година доближава 29 900 евро.

Повече за състезанието, журито, премиите, както и истории на финалисти през годините можете да намерите на capital.bg/next.
Още по тематиката
Как да накараш шефа да те слуша?

" Кариери " и Шефийлдският университет провеждат на практика уебинар за дейно показване на бизнес проблеми, предопределен за хора, които желаят да " продадат " концепциите си на своите ръководители, сътрудници или клиенти
25 апр 2018
" Капитал " и " Кариери " търсят новите Next Generation бизнес водачи

Кандидатури и номинации за новото издание на състезанието за млади мениджъри и бизнесмени се одобряват до 27 май
11 апр 2018
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР