Новото гастрономическо бижу на София – ресторант ADOR представя специален

...
Новото гастрономическо бижу на София – ресторант ADOR представя специален
Коментари Харесай

Ресторант ADOR в София стартира поредица от кулинарни изненади за ценители

Новото гастрономическо украшение на София – ресторант ADOR показва специфичен брънч за столичната аудитория. Кулинарното шоу e тази неделя, 12 март 2023 година сред 12:30 и 16:00 ч., и ще се организира в първокласната атмосфера на емблематичния площад „ Народно заседание “.

Така гостите на хитовото заведение ще станат част от едно незабравимо преживяване за духа и сетивата с извънредната селекция на ресторант ADOR, която включва неповторими морски деликатеси, подбрани италиански и български ястия, карвинг онлайн със особено селектирани меса, а-ла-карт зона на основния готвач и незабравима музикална стратегия онлайн. А за феновете на лукса, които желаят да се поглезят, този уикенд идва и с спомагателна екстра – лимитиран пакет с хайвер и защита селекция от френско шампанско.

Специален комплимент във връзка неделното събитие e пенливото вино Vineyards Selection, произведенo по класическата технология на шампанското от най-голям клас. To се прави от 100% Шардоне (Blanc de Blanc) от селектиран микрорайон и извънредно се предлага във винената листа на ресторанта.

Неделният брънч в ресторант ADOR този уикенд е първият от поредицата кулинарни изненади и наложителна спирка в края на седмицата за всеки познавач на класата и приятната атмосфера, където петзвезден екип от експерти ще се погрижи за неповторимото преживяване на гостите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР