Новото гадже на Златка Райкова – Карен Хачатрян, открито се

...
Новото гадже на Златка Райкова – Карен Хачатрян, открито се
Коментари Харесай

Карен на Златка се фука с „Ролекс“ за 50 бона! Питат го: Откъде са ти парите

Новото гадже на Златка Райкова – Карен Хачатрян , намерено се хвали с безбожно скъпия си „ Ролекс “, модел Yacht-Master II. Проваленият тенисист „ внимателно “ се постара да покаже скъпото украшение на ръката си, като подчертава на него в фотосите и клиповете, които със Златка пускат в Инстаграм.

Часовникът е считан за един от най-луксозните и скъпи модели, които единствено супер богаташите могат да си разрешат. Смятан е за добра инвестиция за колекционерите на тузарски бижута, защото е малко евентуално цената му да падне и има доста екстри, като водоустойчивост и прочие

Проверка на Kliuki.ne t сподели, че базовата цена на този модел „ Ролекс “ стартира от 18 750 $. Този на Карен обаче е в златистия вид, който стъпва на грандиозните 26 000 $, или близо 50 000 лева

Бившият тенисист демонстрира висок стандарт и в стила си на обличане, като всичките му облекла са от Dior нагоре. Очаквано, с изтъкването си Карен провокира любознание в нета. „ Откъде са ти парите “, питат го в Инстаграм.

Както стана ясно, Хачатрян е с отнети права доживот поради корупция и няма по какъв начин да се препитава с тенис. Според слуховете арменецът произлиза от заможно семейство и се устоя с помощта на крупния бизнес на татко си. С какво тъкмо се занимава обаче, към този момент остава мистерия.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР