Новоназначеният селекционер на националния отбор на Русия за жени Константин

...
Новоназначеният селекционер на националния отбор на Русия за жени Константин
Коментари Харесай

Ушаков: Украйна е сериозен съперник, както и отборите на България и Турция

Новоназначеният селекционер на националния тим на Русия за дами Константин Ушаков приказва малко преди първия мач на “Сборная” против Украйна на Евроволей 2017 в Грузия и Азербайджан.

“Работихме доста преди началото на европейското състезание. На шампионата Grand Champions Cup успяхме да почистим много от грешките в играта ни. Надявам се работата ни да е плодотворна. Националният тим на Украйна е доста сериозен противник, както и тимовете на България и Турция, които също са в нашата предварителна група на Евроволей 2017. Ние се отнасяме с почитание към всеки съперник. Попаднахме в една от най-равностойните групи на Европейското. Битката за класиране на 1/4-финал ще бъде извънредно сериозна. Да се класираш първи в тази тежка група няма да е по никакъв начин лесно”, съобщи Константин Ушаков, който размени на поста селекционер на Русия Вячеслав Кузюткин единствено преди 2 дни.  Иван Сеферинов: Трябва да играем за победа до края! Всеки може да завоюва против всеки
“Действително в Европа има доста мощни тимове в този момент. Това са отборите на на Сербия, Италия, Холандия, Турция, България, Украйна. Домакините от Азербайджан също може да създадат невероятни неща, а Полша също има съществени традиции”, добави Ушаков.
I celebrate the opening of 2017 ECH!!#EuroVolleyw pic.twitter.com/7t6hHkRavk
— Emiko Oosato (@border0519) September 22, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР