Новоназначеният началник на украинската армия Олександър Сирски заяви, че за

...
Новоназначеният началник на украинската армия Олександър Сирски заяви, че за
Коментари Харесай

Новоназначеният Сирски каза как Украйна ще спечели войната

Новоназначеният шеф на украинската войска Олександър Сирски съобщи, че с цел да завоюват войната, силите му би трябвало да се развиват и да са подготвени да трансформират метода, по който се борят с съветските войски, съобщи Агенция Франс Прес.

Назначението на 59-годишния Сирски тази седмица е най-голямото разтърсване във военното управление на Украйна от началото на пълноценното навлизане на Русия преди близо две години.

" Само измененията и непрекъснатото рационализиране на средствата и методите за водене на война ще ни разрешат да реализираме триумф по този път " , съобщи Сирски в първите си обществени мнения, откогато зае поста.

Въпреки триумфите на бойното поле Сирски не е национална икона като предшественика си Валерий Залужний и си е спечелил репутацията на апатичен към военните жертви.

В изказването си той като че ли се опита да отговори на тези опасения, като сподели: " Животът и благополучието на нашите военнослужещи постоянно са били и остават най-важният аспект на украинската войска. "

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР