Новоизлюпеният шампион на UFC в категория перо Илия Топурия (15-0)

...
Новоизлюпеният шампион на UFC в категория перо Илия Топурия (15-0)
Коментари Харесай

Топурия към Макгрегър: Ако имаш топки, те чакам в Испания

Новоизлюпеният първенец на UFC в категория перо Илия Топурия (15-0) показа страстите си след гръмката победа над австралиеца Александър Волкановски (26-4) в основното събитие на шампионата UFC 298 в Анахайм (САЩ). Испанецът нокаутира любимеца във втори рунд и незабавно провокира звездата Конър Макгрегър.

„ Невероятно съм благополучен “, призна Илия. „ Хората споделяха, че няма да съумея. Съмняваха се в мен. Но знаете ли какво? Единственият човек, от който се нуждаете, с цел да постигнете нещо в този живот, сте вие ​​самите. Просто работете крепко, не се отхвърляйте, вярвайте - и всичко ще бъде допустимо. Вижте ме, вижте какво съм постигнал. "

„ Работих необикновено интензивно за това и постоянно съм знаел, че един ден ще стана първенец на UFC. Така че момчета, няма значение от кое място сте, стига да знаете къде отивате. Това, което ви чака, е доста по-важно от това, което оставяте след себе си. "

„ Дейна, Хънтър, да тръгваме, време е да заведем UFC в Испания. И Конър Макгрегър, в случай че към момента не си изгубил топките, ще те очаквам в Испания ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР