Новоизградената 14-километрова отсечка на Околовръстното шосе на Пловдив е абсолютно

...
Новоизградената 14-километрова отсечка на Околовръстното шосе на Пловдив е абсолютно
Коментари Харесай

Експерт: Новоизградената 14-километрова отсечка на Околовръстния път на Пловдив е опасна

Новоизградената 14-километрова права на Околовръстното шосе на Пловдив е безусловно рискова и основава предпоставки да загиваме по този път. Това заяви пред публицисти шефът на Института за пътна сигурност , който направи ревизия на сектора по отношение на на Великден, при която починаха трима души, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пловдив.
По думите му, цялата организация на придвижване в този регион е безусловно объркана. Така сложени знаците объркват и водачите - първо си без преимущество, след два метра ставаш с преимущество. “Тези, които са ги сложили би трябвало да дойдат и да кажат кой тъкмо е с преимущество ”, сподели Милчев.
 Слабо земетресение край Пловдив Слабо земетресение край Пловдив
Слабо земетресение бе записано довечера край Пловдив. Трусът е бил в 21:55 часа, оповестява 24 часа. Земетресението е с магни...
Той разясни, че са пристигнали на ревизия, дружно с специалисти от Института, поради редица сигнали на жители, които са получили там.
“Съвсем съзнателно в продължение на 100 метра мантинелата е прекратена и по този метод се основават условия за компаниите, които са по този път, да се включват нерегламентирано в тази нова права. В същото време, против нея виждаме по какъв начин умишлено е построен локал и кръстовище за регламентирано включване. Нерегламентираното включане от срещуположната страна го има в цялата права, на повече от 30 места и това е причина за шофьорлите да правят нарушаване като изпреварват, което е рискова маневра ”, уточни Богдан Милчев.
“Ние сме уверени, че АПИ не може да ръководи трафика. защото не са се съобразили, когато са упълномощили ремонта с композицията на трафика. Тук има доста товарни коли, които влизат и излизат, това е индустриална зона, не са построени локали. Похарчени са близо 25 милиона лв. за 14-километрова права за една писта, която не сме обезопасили. Нямаме потребност по този начин да се харчат парите ни ”, безапелационен бе Милчев.
" В същото време в обхода на Габрово са изхарчени към 90 млн. лв., а в Пловдив нещата се вършат на парче, няма логичност в нищо ", уточни още Милчев.
 Завърши ремонтът на първите 2 км от Околовръстния път на Пловдив Завърши ремонтът на първите 2 км от Околовръстния път на Пловдив
Завърши ремонтът на първите 2 км от Околовръстния път на град Пловдив, съвпадащ с второкласния път II-86 Пловдив – Асеновград в о...
Според Богдан Милчев мантинелите би трябвало да се бутнат, да се изградят локали, с цел да няма жертви по този път.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР