Ново провинение на 35-годишния българин, който беше арестуван в Кавала

...
Ново провинение на 35-годишния българин, който беше арестуван в Кавала
Коментари Харесай

Българинът, свалил знамето в Кавала е изпочупил бариери и ограждения на границата

Ново нарушение на 35-годишния българин, който беше задържан в Кавала откакто смъкна гръцкия народен байрак на пристанището и се опита да закачи българския трикольор.

След като е арестуван на пристанището в Кавала, на българина му е повдигнато обвиняване за нарушение на националните знаци. Свалени са номерата на колата му и му е наложена възбрана да напуща Гърция .

След излизането си от полицейския сектор обаче той се качва на автомобила си и потегля към границата „ Илинден-Ексохи ” , където сполучливо минава през няколко полицейски блока с висока скорост и чупи преграда , споделя.

Когато доближава до българската граница, сънародникът ни е хванат и колата му е иззета . Тъй като обаче няма правно съображение за задържането му, е освободен.

Задвижена е процедура по екстрадиция на лицето , която евентуално ще отнеме два-три месеца. Мъжът е оповестил, че членува в организация, която се бори за правата на Беломорието.



Българското посолство в Гърция излезе с позиция, в която се разграничава от постъпката на сънародника ни, осъжда я и афишира за противозаконна и почтена за жалост.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР