Ново проучване разглежда твърдението за връзка между разнообразието от видове

...
Ново проучване разглежда твърдението за връзка между разнообразието от видове
Коментари Харесай

Женските зърна и човешката еволюция


Ново изследване преглежда изказванието за връзка сред разнообразието от типове женски зърна и човешката еволюция .

В изследването, оповестено в "Адаптивно човешко държание и физиология ", откривателите на университета в Куинсланд мерят размера на зърната, в това число ареола, на 63 утвърдени участници на възраст сред 18 и 33 години. Не е изненадващо откритието, че мъжките участници имат по-малки зърна, приблизително единствено 36% от размера на женските. Те са разкрили и по-големи вариации в размерите на женските зърна, в сравнение с при мъжките, даже откакто са взели поради размера на бюста и гръдния панер , както и % на телесните мазнини. Отклонението се пресмята на 38% при дамите и 25% при мъжете.

И какво общо има това с развиването на човешкия тип?

Има дългогодишно съмнение измежду откривателите, че по-голямото многообразие в типовете на някоя част на тялото, нормално значи, че тази част не действа добре. Това има общо с „ естествения асортимент “ - еволюцията ще уточни нашите най-функционални елементи и ще ги направи сходни.

Основна цел в еволюционната биология е да се разбере дали характерните черти на тялото са се приспособили, с цел да служат за съответната цел или просто са се развили инцидентно, и доколко тези характерности са функционални. Някои еволюционни откриватели споделят, че дребното многообразие в размерите на характерните биологични характерности е индикация, че те имат доста характерна цел или са резултат от мощен постепенен избор. Характеристиките, които са мощно променливи, затова са резултат от слаб постепенен избор.

Разбира се, женските зърна имат една доста значима функционалност, която мъжките не имат: кърменето . Авторите на проучването настояват, че техните заключения опровергават това съмнение. Те го съпоставят с предходни изследвания, като едно такова от 2008 година, в което се твърди, че по-голямата разновидност в дължината на клитора, в сравнение с пениса значи, че женския оргазъм е по-малко функционален от мъжкия. Следователно, следователно, това доказателство би трябвало да се пренебрегне, тъй като аналогията с мъжките и женските зърна демонстрира противоположния резултат.

Свързани публикации.. Пластика на зърна за изящни гърди 0 Разраняването на зърната, сложното начало 0 4 аргументи за бучка в гърдите 0

Изследователите обобщават, че в бъдеще други изследвания не би трябвало да одобряват незабавно, че по-голямото многообразие от типове на дадени елементи от тялото, автоматизирано значи, че действат по-малко.

Така че, без значение, че формата и размера на зърната на гърдите ни не наподобяват по безусловно същия метод като на другите хора, не значи, че има проблем.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР