Ново преработено издание на книгата Астрология за родители“ от Хули

...
Ново преработено издание на книгата Астрология за родители“ от Хули
Коментари Харесай

Излиза ново издание на Астрология за родители“ от Хули Леонис

Ново модифицирано издание на книгата „ Астрология за родители “ от Хули Леонис излиза на книжния пазар. Премиерата е на 3 юли в „ Топлоцентрала “, оповестяват издателите от „ Апостроф “.

По думите им книгата дава общ взор върху връзките сред родителите и децата въз основата на зодията, като дава и „ една странична позиция “. Първото издание на тома е от 2015 година

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България, прочут с дългогодишната си процедура и със своя новаторски способ на работа. Специализира в областта на персоналните взаимоотношения, постоянно настояща и значима тематика в живота на всеки от нас: връзките родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на индивида със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично знание с проучването на родовата сила и пречупва тълкуванията си през сферата на логиката на психиката.

Автор е на книгите „ Пътят на душата през зодиака “, „ Луната – нашата същинска същина “, „ Уроците на Сатурн “, „ Ретроградните планети “, „ Очевидната скрита истина за любовта “, „ Очевидната скрита истина за страстите “, „ Преходът към себе си “ и „ Очевидната скрита истина за секса “, издавани от „ Апостроф “.



Родителството е извънредно виновна, само че и приятна задача. То е развой на опознаване на личното ни дете, само че и едно ново запознаване със себе си. Всъщност най-важната задача на родителя е да разбере, да одобри и да види детето си в целия капацитет, с който се е родило. Така родителят и детето взаимно се учат.

Астрологията ни дава скъпата опция да се срещнем с капацитета на детето си още от самото му раждане. Тази книга дава общ взор върху връзките сред родителите и децата въз основата на слънчевия знак (зодията). Тя показва и една странична позиция, която всеки родител може да употребява по най-хубавия метод за себе си.

„ Астрология за родители “ ще ви научи по какъв начин да разбирате по-добре детето си и по какъв начин да изградите здравословни и хармонични връзки с него, споделят издателите от " Апостроф ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР