Ново начало за някои зодии, време е за повече оптимизъм,

...
Ново начало за някои зодии, време е за повече оптимизъм,
Коментари Харесай

Май: Нови проекти и цели за Лъвовете, Везните да релаксират повече

Ново начало за някои зодии, време е за повече оптимизъм, който ще помогне за реализиране на задачите.

Овен – Скъпи Овни, през май би трябвало да концентрирайте силата си и да насочите пристрастеността си към креативен действия. Добър миг е да изследвате нови ползи и да откриете скритите си гении. Чудесно време за самообразование, повишение на квалификацията, споразумяване на правни формалности, обработка на значими документи.

Нещата може да наподобяват мирни сега, само че хармоничната атмосфера е на път да се промени в живота на мнозина. През този месец животът ви надали ще върви доста безпрепятствено, изключително през първата половина на месеца. Трудностите и трудностите при постигането на задачите няма да са малко. Многобройните благоприятни условия за деяние и обвързваните с тях подозрения по отношение на „ правилността “ на личните дейности могат да лишат някого от предходната убеденост и недвусмисленост на преценките. Може да срещнете компликации при вземането на решения.
Рискувате да усложните връзките си с началници, чиновници, сътрудници, управляващи, в случай че не съумеете да смирите гордостта си и да постигнете компромис вследствие на договаряния, срещи, покупко-продажби и огромни разноски. Възможни са за някои да стигнат до правосъдни разногласия и процедури с представители на закона или правоохранителните органи. Трябва да внимавате с разноските и да контролирате импулсите си да купувате скъпи неща.
Юпитер отдавна ви даваше благоприятни условия да подобрите всекидневието си и да започнете изначало. На 16 май завършва престоя си във вашия знак и минава в Телец.
В персоналните връзки може да възникне известно напрежение или проблеми в връзката. Трябва да внимавате по какъв начин поддържате връзка с близките и да избягвате споровете. Важно е да сте отворени за разговор и да сте подготвени да изслушвате гледните точки на другите. Бъдете търпеливи в връзките с сътрудниците. Това, което може да ви наподобява елементарно и просто, в реалност не постоянно е по този начин. Вашето обграждане въздейства върху персоналните ви цели; ще би трябвало да слушате околните си, с цел да разрешите всички обстановки.

Телец – Скъпи Телци, през май ситуацията на звездите благоприятства обилни промени в обстановка или бранш от живота ви. Ще почувствате прилив на сила и мотивация да преследвате задачите и упоритостите си. Благодарение на Юпитер, който след 16 май влиза във вашия знак, ще бъдете подтикнати откъм гърба да предприемете нещо или да започнете нови планове. Прагматичните сили ще ви насърчат да видите дали вашите хрумвания са финансово осъществими. Натоварени сте с много работа и я вършите добре. Знаете по какъв начин да поемате опасности и това ви води към триумф. Накратко, шансът е на ваша страна, тъй че се възползвайте от него!

През този интервал ще се разсъни нова витална сила и ще се открият нови благоприятни условия за личностно развиване, тъй че постигайте това, което сте си сложили за цел и не се отхвърляйте от него. Трябва да бъдете деликатни, защото ще се сблъскате с някои провокации в кариерата си. Някои от вас може да се наложи да заплащат налози, задължения или санкции.
Повишената персонална отговорност може да демонстрира израстване и подготвеност за нови достижения. Натрупаният и усвоен житейски опит ще разреши на мнозина да вземат значими решения, изменящи живота си, и да създадат нужния избор към продължение на родови обичаи и непроменливи полезности. Близките родственици и другари могат да се държат по непредвидим метод.
Месецът може да донесе нови благоприятни условия, както за кариерно развиване, по този начин и за личностно израстване, тъй че бъдете подготвени да ги грабнете. През първата десетдневка на месеца, фокусът може да бъде върху обществения ви живот и връзките. Майското лунно затъмнение на 5-ти разсънва у вас голямо предпочитание за обич и физически контакт. Има възможност този месец да желаете да контролирате колегата си. Бъдете деликатни и не преигравайте!

Близнаци – Скъпи Близнаци, през май Вселената ви готви някои не толкоз красиви, само че нужни промени. Дори да не сте съгласни със протичащото се, пробвайте се да го приемете, тъй като успявате да растете, да се развивате и да научите доста през всичките тези седмици. Доверете се на божествения проект за вас и позволете на ориста да се случи.
Може да почувствате безпокойствие и предпочитание за смяна. Но въпреки това, месецът може да донесе нови благоприятни условия за личностно израстване и себеоткриване, тъй че бъдете отворени да пробвате нови неща. Докато вашата ръководеща планета Меркурий ще транзитира през зодиакалния знак Телец, може да се почувствате по-интроспективни и замислени. Отделете време, с цел да се свържете с вътрешното си аз и се пробвайте да разберете вашите потребности и стремежи. Това може да е чудесно време да се включите в практики за осъзнатост, като медитация или йога.
Трябва да сте по-отворени към нови благоприятни условия и да имате предпочитание да учите нови неща. Моментът е подобаващ да разширите кръгозора си и да създадете нови другари. Ще съумеете да намерите хармонията, от която се нуждаете във връзката си.

Умът на Близнаците е схватлив към новостите и смяната. Ще бъдете склонни към зависимости, тъй че внимавайте какво вършиме и не се преуморявайте. Според месечния ви хороскоп, фокусът ви може да се измести към вашите взаимоотношения и обществения живот към края на месеца. Може да се свържете още веднъж със остарели другари или да срещнете нови хора, които споделят вашите ползи и полезности. Това може да е чудесно време за работа в мрежа и създаване на нови връзки.
Без да осъзнавате, притегляте верните хора към себе си. Имате необикновен сексапил през май, който ще ви донесе доста преимущества. Въпреки това, няма да навреди да бъдете по-практични. Също по този начин би било добре, в случай че поставите някои граници, с цел да избегнете отчаяние.

 майски хороскоп

Рак – Скъпи Раци, силите, които идват към вас този месец, оживяват бранша на плановете и другарствата. Освен това преносът на Венера във вашия зодиакален знак след 7 май може да е времето, когато да изпитате прилив на креативност и ентусиазъм. Това може да е чудесно време за гонене на креативен планове или изложение посредством изкуство, писане или музика. Не се опасявайте да поемате опасности и да изследвате нови хрумвания.

С ретроградният Меркурий доникъде на месеца може да ви е мъчно да се изразявате вярно на работното място, което може да ви накара да бъдете подценявани от управлението. Ето за какво е значимо да положите спомагателни старания за ясна връзка както с сътрудници, по този начин и с началници. Във финансов проект може да има непредвидени разноски, които да източат спестяванията ви. Съсредоточете се върху грижата за себе си и отделете време от ежедневните си действия и потърсете наслада и успокоение.
Романтика и неспокойствие може да витаят във въздуха за вас, с прехвърчащи искри и мощна химия. Това може да е време на пристрастеност, фамилиарност и сърдечни връзки. Може да откриете, че се чувствате по в естетика с страстите си и желаете да споделите своята накърнимост си с другите. Тази неприкритост и достоверност могат да основат здрава основа за смислена сантиментална връзка. Осъзнаването на себе си може да ви помогне да извършите по-добър избор.
Докато преоценявате целите си, може да откриете, че вашата вероятност за това, което в действителност желаете в едно сантиментално партньорство, може да е еволюирала или да се е трансформирала. Може да придобиете изясненост по отношение на качествата и полезностите, които са най-важни за вас в колегата, и може да станете по-фокусирани върху намирането на връзка, която е в сходство с вашите дълготрайни сантиментални цели. Това отражение може да ви даде опция да вършиме съзнателни избори в сантименталния си живот.

Лъв – Скъпи Лъвове, през май може да се почувствате стимулирани да се заемете с нови планове или цели, изключително в кариерата и персоналния си живот. Докато назадничав Меркурий се движи в зодиакалния знак Телец, може да се почувствате малко разпилени или претрупани, само че до момента в който вървите напред, ще можете да усъвършенствате целите си и да постигнете прогрес към задачите си.

Може да получите нарастване на приходите или нова опция да спечелите пари. Ако обмисляте да извършите огромни вложения, значимо е да извършите изследване и да се консултирате с финансов консултант, преди да вземете каквото и да е решение. Не е време да поемате опасности или да вземате импулсивни решения за парите си. Към края на месеца може да има някои непредвидени разноски.
По отношение на вашето здраве е от значително значение да обърнете внимание на физическото си богатство през този месец. Като цяло това ще бъде време на работливост и достижения. С вашите естествени лидерски умения и креативност ще можете да се възползвате оптимално от това динамично и вълнуващо време. Ще съумеете да се справите дейно с тези трудности.
В персоналния си живот може да откриете, че се чувствате по-уверени и общителни от нормално, което може да ви помогне да създадете нови другарства или да укрепите съществуващите връзки. Според месечния ви хороскоп това също може да е чудесно време да се концентрирайте върху сантименталния си живот и да откриете, че се чувствате изключително буйни и изобретателни.
Това е превъзходен миг да се концентрирайте върху построяването на по-дълбока връзка и укрепването ѝ. Ако сте необвързани, има опция да срещнете някое ново лице, което споделя вашите ползи и полезности. Може да има някои непредвидени провокации в любовния ви живот.

Дева- Скъпи Деви, през май би трябвало незабавно да спрете да витаете в облаците, време е да погледнете с убеденост в бъдещето си и да планирате времето си. По това време звездите ви готвят доста непредвидени изненади.

Възможно е някои събития да ви накарат да преразгледате житейските си полезности и цели. Може да сте преследвани от предишното и проблемите с някои работни планове също могат да ви извадят от положение на мира. Външно може да сте спокойни, само че от вътрешната страна стартира да кипи стихия.
По отношение на работата можете да разчитате на интуицията си - тя няма да ви подведе и ще ви помогне да разрешите преференциално всяка обстановка. Избягвайте недомислени дейности и неоправдани опасности. В този случай можете да избегнете ненужни разноски и да стабилизирате финансовото си положение в близко бъдеще.
Този месец ще ви направи по-устойчиви на стрес. Въпреки това, приемането на курс от витамини няма да бъде ненужно. Обърнете внимание на вашата диета: прибавете повече плодове и зеленчуци. Няма да е ненужно да компенсирате загубата на микроелементи за цялото зимно време. Тялото може да ви изпрати фини сигнали за смяна в положението си. Профилактичният обзор в никакъв случай няма да бъде непотребен. Тези, които водят затънал метод на живот, би трябвало да не се отхвърлят от разходките с другари. Уикендите, в случай че е допустимо, прекарвайте надалеч от градската блъсканица, намерете време за отмора, малко бягство от ежедневните проблеми.
Вслушвайте се в градивна рецензия – изключително от близки. Може би тези рекомендации ще ви оказват помощ да подобрите връзките в фамилията и отвън него. Стремете се също към взаимни отстъпки както в работата, по този начин и в персоналните връзки.
Не се обиждайте за дреболии на спътника си в живота – този месец ви чакат много хубави мигове дружно. За необвързаните от вас хороскопът към момента не дава обещание нова връзка. Най-вероятно ще копнеете за остарели срещи или несподелена обич. Оставете обаче предишното в предишното. 

 майски хороскоп

Везни – Скъпи Везни, насладата от новото начало чука на вратата ви. Научете се да вярвате повече на себе си и да се фокусирате върху нещата, които имат значение, върху фантазиите, които желаете да видите сбъднати, върху дилемите, които могат да ви донесат мечтаните резултати. Не се влияйте от това, което хората споделят, слушайте интуицията си и правете каквото желаете. Обърнете внимание на разноските си, по-добре е да избягвате спонтанните покупки.

Вероятно ще би трябвало да се справите с непредвидени промени този месец. Не реагирайте остро на компликациите, търсете дипломатично решение на споровете. Не се обиждайте на близки, които от време на време са прекомерно придирчиви и непрекъснато изискват вашето внимание. В същото време не би трябвало да бъдете прекомерно меки, в противоположен случай някои ще желаят да ви се наложат. Единственото, на което би трябвало да обърнете внимание, е здравето. Може да се случи по този начин, че да не издържате на високото пламенно движение на някой към вас. Този месец би трябвало да наблегнете повече на почивката и релаксацията. Трябва да получите задоволително сили за идващите месеци, тъй като ще имате потребност от тях. Прекомерната интензивност може бързо да се трансформира в отмалялост. Въпреки че ще се радвате на положително здраве, остаряло недоволство може да стартира да се появява още веднъж и да ви безпокои.
Тъй като сте под въздействието на ретроградния Меркурий през по-голямата част от месеца, е уместно време да разрешите всичките си връзки, които внасят отрицателни трептения в живота ви.
През май би трябвало да поемете самодейността, да бъдете по-често в обществото. Това важи изключително за свободните представители на знака. Мнозина ще преживеят нещо в действителност ненадейно. Тези, които са в двойка, не би трябвало да се отпускат и да не помнят за романтиката, нежността и грижата за колегата.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, през май би трябвало да концентрирайте силата и мислите си основно върху постигането на личния си прогрес в живота. Фокусирайте се върху себе си и потребностите си повече от всеки път.

Можете да постигнете задачите в работата си, само че ще се изисква вашето усърдие. Необходимо е да вложите и постоянството си в работата. Също по този начин се интересувайте по какъв начин бихте могли да подобрите качеството на работата си.
Не се оставяйте да бъдете претрупани душевен този месец и се пробвайте да загърбите персоналните си проблеми. Може да звучи нереалистично, само че в случай че се тревожите за всичко, може да възникне същински психически проблем. Хороскопът ви предлага да почивате повече и да се концентрирайте върху психическото си благоденствие и вътрешния баланс.
Изключително значимо е да наблюдавате тялото си и да обърнете особено внимание на храносмилателните проблеми. Планетните придвижвания демонстрират, че са вероятни избрани затруднения, които ще обиден основно вътрешните ви органи.
Този месец ще бъде специфичен даже за тези, които не живеят в партньорство. Ще можете да опознаете повече вътрешните си страсти и да осъзнаете какво тъкмо желаете. Вашите страсти ще се концентрират повече върху буйната страна и ще имате по-голяма потребност от физическо допиране, както за романтика, по този начин и за психическо наслаждение. Имате опцията да разкриете своята буйна страна и да доставите наслаждение освен на себе си, само че и на колегата си.
Подреждането на звездите ще ускори всяко възприятие. Ще почувствате по едно и също време обич и ненавист по-дълбоко от всеки път. Разумно е обаче да изчакате, преди да действате по отношение на тези усеща.
 

Стрелец – Скъпи Стрелци, през май може да се чувствате малко неспокойни или несигурни, само че до момента в който вървите напред, ще можете да се възползвате от естествения си възторг и оптимизъм. Първата десетдневка на месеца интервалът ще бъде отличен за търсене на нови благоприятни условия за обучение или пътешестване или за започване на ново занимание. Помислете за пускане на нова рекламна акция или изследване на нови пазари, с цел да разширите бизнес вероятностите си.

Моментът е подобаващ да си поставите финансови цели и да извършите проект за постигането им. Ако обмисляте да извършите някакви вложения, направете изследване и се консултирайте с финансов консултант, преди да вземете каквото и да е решение. Това не е подобаващ миг да поемате опасности с парите си или да вземате импулсивни решения. Във финансово отношение този месец може да изпитате някои непредвидени разноски или провокации. Въпреки това, с вашата естествена адаптивност и съобразителност, вие ще можете да се справяте дейно с тези трудности.
Що се отнася до вашето здраве, от значително значение е да обърнете внимание на физическото и прочувственото си положение през този месец, защото Меркурий ще е назадничав доникъде на месеца.
Може да откриете, че се чувствате по-общителни и обществени от нормално и може да се възползвате от свързването с други, които споделят вашите ползи и пристрастености. Това е превъзходен миг да се концентрирайте върху построяването на по-дълбока връзка и укрепването ѝ. Освен това, в случай че сте фамилни, това е добър миг да се концентрирайте върху положителното другарство и прекарването на качествено време с колегата си. Към края на месеца може да има някои провокации в любовния ви живот, само че с самообладание и схващане можете да се справите с тях и да излезете по-силни от всеки път.

 майски хороскоп

Козирог – Скъпи Козирози, месец май за мнозина от вас е белязан от доста позитивни моменти. Желанието за дейна активност ще разреши да планирате нови неща, да започнете да изпълнявате поетите отговорности, постигайки стремежи резултат.

Времето е удобно да се концентрирайте върху професионалното си развиване и да предприемете стъпки към реализиране на задачите си. Ако желаете да извършите смяна в работата, това е добър миг да проучите нови благоприятни условия и да се свържете с евентуални работодатели. За бизнес инициативи това е също удобно време за изследване на нови благоприятни условия за напредък и разширение.
С вашата естествена финансова просветеност и дисциплинираност, вие ще можете да се справите дейно с финансовите трудности. Добър миг да прегледате бюджета си и да потърсите области, в които можете да намалите разноските. Отделянето на време за релаксация и действия за понижаване на напрежението може да помогне за поддържане на цялостното ви богатство.
Транзитът на Венера в Рак след 7 май ще ви помогне да се почувствате по-практични и целенасочени от нормално и може да се възползвате от вложението на повече време и сила във взаимоотношенията си с колегата, с околните си. Това също може да бъде чудесно време за работа върху личностното израстване и самоусъвършенстване.
Ако сте необвързани, това може да е добър миг да се концентрирайте върху себе си, вместо интензивно да търсите връзка. Отделете това време, с цел да се концентрирайте върху личните си цели и желания и верният човек ще пристигна, когато му пристигна времето. Ако сте фамилни, това може да е добър миг да се концентрирайте върху укрепването на връзката си с колегата си. Комуникацията е основна, тъй че се уверете, че сте открити и почтени един с различен. Като цяло, това е месец, в който да се концентрирайте върху растежа и развиването на вашите взаимоотношения.

Водолей – Скъпи Водолеи, ще бъде чудесно време да поемете нови отговорности или провокации в персоналния или професионалния си живот. Опитайте се да не пропускате възможностите и да започнете да реализирате проекти, планове и креативен начинания.

Нужно е да развивате своята характерност и креативност по всевъзможен вероятен метод, употребявайки целия насъбран професионален капацитет и житейски опит. Като се концентрирате върху съответна цел и се движите в определената посока, имате всички шансове да съумеете. Не забравяйте да се доверите на интуицията си и да останете фокусирани върху задачите си, до момента в който навигирате във опциите и провокациите, които идват по пътя ви. С вашата естествена креативност и интелектуално любознание ще можете да се възползвате оптимално от това вълнуващо и динамично време.
Когато преодолявате компликации, пробвайте се да действате по нетрадиционен метод и да запазите надзор над обстановката. Събитията през месеца ще изискват демонстрация на разнообразни качества на характера. Авантюризмът и експериментаторският дух ще тласнат мнозина към рисковани инициативи, чийто излаз не може да бъде очакван авансово. Готовността ви да приемете всеки излаз от " играта " ще бъде индикатор за същинска независимост на творчество и духовна самостоятелност. Ще можете да постигнете триумф с дейното проявяване на разпоредителност и с помощта на удобните благоприятни условия, които ориста дава.
Ако сте необвързани, има опция да срещнете някой нов човек и връзката може да е интензивна и буйна през цялото време. Важно е обаче нещата да стават постепенно и да не бързате с нищо прекомерно бързо.

Риби – Скъпи Риби, май е много положителен месец в доста връзки. Тези, които могат да се възползват от удобни моменти, ще имат шанс, в случай че не в един, то в различен. Мнозина ще почувстват прилив на жизнеспособност и предпочитание за дейна изява. Повишената персонална отговорност може да демонстрира израстване и подготвеност за нови достижения. Натрупаният и усвоен житейски опит ще разреши на мнозина да вземат значими решения, изменящи живота им.

През май ще можете най-продуктивно да употребявате своите умения и умствени качества. През този интервал не би трябвало да се разпилява сила на открито, а е по-добре да се концентрирайте върху личния си баланс. Подходящ миг също да се концентрирайте върху развиването на нови умения или разширението на вашата база от познания.
Месецът ще бъде белязан от повишение на емоционалността заради невъзможността да контролирате настоящите събития. Трябва да обърнете внимание на провокациите, когато би трябвало да бъдете дейни в битката със злото. Но ще можете да разчитате на помощта и поддръжката на другари и хора от вашия непосредствен кръг.
Добре е да избягвате изкушенията и обсебеността от действителността на несбъднатите очаквания. След като стигнете на дъното на своите прекарвания, има опция да се оттласнете и да започнете изкачването към височините на съзнанието. Време е да изпразните умствените си складове от цялата прочувствена нечистотия. Изгонете тези усеща и започнете още веднъж. Вашето необременено аз ще работи пламенно за реализиране на вашите цели.
В персоналния си живот може да откриете, че се чувствате по-свързани с обичаните хора и търсите по-дълбоки връзки с другите. Според месечния хороскоп това също може да е чудесно време да поставите граници и да се концентрирайте върху личните си потребности и стремежи.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР