НОВО ДЕЛХИ (Ройтерс) - Военноморските сили на Индия ще разположат

...
НОВО ДЕЛХИ (Ройтерс) - Военноморските сили на Индия ще разположат
Коментари Харесай

Индийският флот ще разположи кораби разрушители с управляеми ракети след удар край бреговете й

НОВО ДЕЛХИ (Ройтерс) - Военноморските сили на Индия ще разположат кораби разрушители с управляеми ракети в Арабско море, откакто обвързван с Израел търговски транспортен съд беше ударен край индийското крайбрежие през уикенда, в опит да " поддържа възпиращо наличие ", се споделя късно в понеделник.

Индийският флот проверява естеството на офанзивата против кораба MV Chem Pluto, дебаркирал в Мумбай в понеделник и първичните отчети сочеха офанзива с дрон, се споделя в изказването.

„ Ще са нужни спомагателни криминалистични и механически разбори, с цел да се откри векторът на офанзивата, в това число типа и количеството на потребления експлозив “, се споделя в изказването добави.

Говорител на иранското външно министерство в понеделник назова изказванието на Съединени американски щати, че Иран е нападнал кораба покрай Индия, „ безпричинно “.

Пентагонът сподели в събота, че дрон, изстрелян от Иран удари MV Chem Pluto в Индийския океан. Ударът пристигна в миг, когато ръководена от Съединени американски щати оперативна група се пробва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР