Новият защитник на няма много вълнуващ опит като футболист на

...
Новият защитник на няма много вълнуващ опит като футболист на
Коментари Харесай

"Синият Ван Дайк" със смела мечта къде иска да играе след Левски

Новият бранител на няма доста трогателен опит като футболист на този стадий, само че това не му пречи да има огромни фантазии. Също по този начин и да има високо самочувствие. Нидерландецът признава, че това, в което се цели в кариерата си, е да играе в британската Висша лига.
" Сто % съм сигурен, че ще съумея. Дори когато трябваше да напусна Грьонинген, в никакъв случай не се усъмних в това. Моята религия в личните ми качества постоянно ме е движела напред. И поддръжката на фамилията, приятелите и управлението, несъмнено. Мога да се оправя с всичко това ", споделя бранителят.
" Имам високи цели за кариерата си, тъй че би трябвало да съм подготвен да върша жертви. Вярвам, че мога да се озова във Висшата лига някой ден, само че нямам визия по кое време. Не желая да виждам в бъдещето, тъй като човек става трагичен, когато непрекъснато мисли за това, което към момента не е постигнал ", добавя Ван дер Каап.
Както към този момент се уверихте, нидерландецът е сравняван по външен тип с именития си съотечественик Върджил ван Дайк. Двамата играят и на идентичен пост.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР