Новият варненски булевардВасил Левски, в който бяха инвестирани над 100

...
Новият варненски булевардВасил Левски, в който бяха инвестирани над 100
Коментари Харесай

Новият варненски булевард над 100 млн. лв. пропадна и без дъжд

Новият варненски бул. " Васил Левски ", в който бяха вложени над 100 млн. лева от държавния бюджет, още веднъж пропадна.

Този път в региона на квартал " Максуда " се отвори голяма дупка. За случая заяви фейсбук групата " Спаси Варна ". От община Варна потвърдиха за зародилия проблем с настилката на булеварда.

Дупката е в едно от локалните платна. Тази част от булеварда е на възраст по-малко от година. Проектът, който включваше ремонт на съществуващо 2-километрово трасе и създаване на ново трикилометрово, се осъществя в интервала 2017 година - 2019 година

Авария на тръбопровод, захранващ пожарен хидрант в локалното платно на бул. " Левски ", в сектора сред бул. " Владислав " и ул. " Девня ", е причина за проваляне на част от асфалтовото покритие тази заран, се споделя в формалното известие на община Варна.

От " ВиК - Варна " са спрели водата. Екип на " Хидрострой " поставя трошляк, след което секторът ще бъде преасфалтиран. Отстраняването на повредата е за сметка на компанията реализатор, защото обектът е в гаранция, показват от общината във Варна.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР