Новият треньор на Монтана - Никола Спасов, даде първото си

...
Новият треньор на Монтана - Никола Спасов, даде първото си
Коментари Харесай

Никола Спасов: Целта е да затвърдим Монтана в efbet Лига

Новият треньор на Монтана - Никола Спасов, даде първото си изявление откакто пое тима. Това стана преди първата подготовка под негово управление.
" Благодаря на кмета Златко Живков и Румен Панайотов за доверието. Много се разардвах когато ме поканиха.Надявам се Монтана да бъде приятната изненада на сезона ", разгласи Спасов.

" Нищо не бих заречен, с изключение на правилна и добра работа. Пожелавам на клуба шанс, тъй като без него мъчно ще се случат нещата. Ще бъдем съществени и виновни за реализиране на задачите, които към този момент сме си сложили ", призна Спасов.

" Целта е да затвърдим тима в efbet Лига. Ще се стремим да вземем всеки мач без изключение, на безусловно всички терени. Иска ми се тимът постоянно да играе атакуващо, атрактивно. Ще се опитваме да печелим, да вкарваме голове и да радваме хората, тъй като футболът е за тях. Винаги съм се придържал към тази моя философия. "

" Ще бъде тъпо, в случай че няма да има аудитория. Но въпреки всичко ще ни дават по малкия екран. Надявам се горещо, че ще ни разрешат аудитория на мачовете. Последните години проследявам всички мачове на тима, познавам футболистите. Мисля, че тимът има капацитет, ние ще запазим съвсем целия тим, с доста дребни изключения. Ще се опитаме да създадем конкуренция, като притеглим още няколко имена. "

" Нямаме заместител на Атанас Илиев, само че занапред ще реагираме. Наско ще липсва на тима, само че се надявам, че ще се оправим. Няма незаменими хора ", съобщи Спасов.

" Работата ни зависи от резултатите. Надявам се да съм тук за годишнината на Монтана, ще бъда горделив да съм част от това нещо. Ще се веселя да бъдем изненадата на шампионата ", приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР