Новият треньор на Етър Светослав Петров вярва, че стъпка по

...
Новият треньор на Етър Светослав Петров вярва, че стъпка по
Коментари Харесай

Светослав Петров: Надявам се, че Етър ще изглежда по-добре

Новият треньор на Етър Светослав Петров има вяра, че малко по малко може да промени сложната обстановка, в която се намира тимът. Той прикани почитателите за поддръжка.

" Аз пристигам с упоритостта да променим статуктвото и Етър да не се намира на мястото, което се намира сега. Знам, че ще е мъчно. Самият факт, че тимът е тук, значи, че има проблеми. Надявам се, че ще успеем да ги променим ", показа Петров.

" Нормално е след дълга поредност от отрицателни резултати настроението да не е приповдигнато. Основната ни задача тази седмица е да върнем увереността на футболистите. Имат качества, само че някъде се губи нишката ", сподели още треньорът.

" Нямаме време за губене, всеки един мач е значим, всяка точица е значима. Надявам се от неделя да забележим ново лице и да запишем някакъв триумф. С дребни крачки към огромния триумф. Ще стартираме с тази седмица, по-късно в паузата ще работим да надградим и по този начин малко по малко ", добави той.

" Моят зов е в действителност макар сложните времена да поддържат тима. Любовта е по-силна и в сложните времена футболистите имат потребност от тяхната поддръжка ", приключи Светослав Петров.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР