Новият треньор на Барселона Ернесто Валверде, който днес ще направи

...
Новият треньор на Барселона Ернесто Валверде, който днес ще направи
Коментари Харесай

В "Барса" не знаят за трансфера на Неймар в ПСЖ

Новият треньор на " Барселона " Ернесто Валверде, който през днешния ден ще направи всекидневен дебют в другарски мач с " Ювентус ", отхвърли спекулациите за трансфер на бразилския нападател Неймар в " Пари Сен Жермен ".

" Неймар сега е с нас и всички в клуба желаят той да си остане с нас. Всичко останало са клюки.Но в този момент е времето на слуховете, тъй че е обикновено ненапълно ", съобщи Валверде на конференция в Ню Йорк преди мача от Интернешънъл чемпиънс къп, който ще може да гледате тази нощ от 1:05 ч. директно по RING.

" Можем да си приказваме за други неща, като да вземем за пример тактичност. Но играчите ни тук са другари, а сходни диалози въздействат освен на тях персонално, само че и на ситуацията в съблекалнята като цяло ", добави треньорът, който пристигна това лято от " Атлетик " Билбао.

След конференцията Неймар излезе от съблекалнята дружно с Луис Суарес и Лионел Меси и тримата се причислиха към загрявката на тима преди мача с " Ювентус ", който ще се играе на " МетЛайф Стейдиъм " в Ню Джърси.

Действията му са опровергаване на изказванието на известния експерт по испански футбол на " Скай Спортс " Гийом Балаги, който съобщи, че футболистът е несъмнено ново попълнение на парижани. Той твърди, че с получените в " Барса " 222 млн. евро, колкото е освобождаващата уговорка на бразилеца, каталунците ще опитат да привлекат Филипе Коутиньо от " Ливърпул ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР