Новият тренд на елитни приложения за срещи ще помага конкретно

...
Новият тренд на елитни приложения за срещи ще помага конкретно
Коментари Харесай

Само за красивите и успешните - новите елитни приложенията за срещи

Новият тренд на елитни приложения за срещи ще оказва помощ съответно на богатите и съумелите да намерят сродната си душа. Ходенето по срещи в никакъв случай до момента не е било толкоз цифровизирано, колкото е през днешния ден. Огромният напредък на онлайн промишлеността за запознанства, който се прави оценка на стойност 2,5 милиарда щатски $ единствено в Съединени американски щати, значи, че хората имат необикновено огромна гама от благоприятни условия, когато става въпрос за избор на платформа за срещи.

Познатите Tinder, Bumble и Ok cupid имат милиони консуматори в международен мащаб, което значи, че ползващите ги би трябвало да прегледат многочислени профили, с цел да намерят " точния човек ". Следователно като всяка друга промишленост и платформите за запознанства се специализират, с цел да отговорят на характерните потребности на клиентите си и да им спестят време.

През април тази година BBC заяви за Toffee - създаденото във Англия онлайн приложение за срещи, ориентирано към хора, които са посещавали​ частно учебно заведение. Основателката Лидия Дейвис отхвърля опасенията, че приложението е елитарно. " Има доста проучвания, които демонстрират, че сантименталното привличане и сполучливите взаимоотношения са мощно подвластни от подобие в характера и обществено икономическия статус. " Дейвис чака доходи от 10 благ. $ за 2019 година в случай че приложението е по този начин сполучливо в Индия и Нигерия (където има огромен брой ученици на частни институции), колкото е било и във Англия.

Luxy, който е прочут като " сватовник за милионерите ", само че се разказва като " Tinder без бедните хора ", има специфична процедура за утвърждение на кандидат-потребителите. Те се правят оценка от актуалните ползватели на приложението, а позволените са единствено към 10-15% от деклариралите предпочитание. Компанията декларира, че половината от членовете печелят над 500 000 $ годишно.

Други приложения, които таргетират елитни консуматори са по-малко провокативни в маркетинговия си метод и също по този начин оферират друга по естество услуга. Inner Circle, която се разказва като извънредно общество е учредена в Холандия преди 6 години. Платформата е нещо приблизително сред приложение за срещи и компания за образуване на събития. Тя предлага обществени събирания за своите членове, като шампионати по поло, визити на галерии или кабаретни вечери. Освен това в приложението, потребителите могат да си уговарят сантиментални срещи и да преглеждат рекомендациите за заведенията за хранене, препоръчани от други членове.

Идеята хрумва на създателя Дейвид Вермеулен, откакто той прекарва дълго време в отчаяние от обичайните приложения за срещи, които не съумяват да му предложат половинка, която има сходни ползи с него или е наоколо. Сред членската маса има професионални футболисти, артисти от Game of Thrones actors, изпълнителни шефове и много финансисти съгласно създателя.

League, учредена в Щатите през 2015 година е предопределена за експерти, които се правят оценка на база на това, в кои бранш са заети, университетското им обучение и какъв брой контакти имат в LinkedIn. Нейният логаритъм подсигурява, че членовете в никакъв случай няма да се натъкнат на контактите си от LinkedIn или на приятелите и сътрудниците си във Фейсбук, до момента в който търсят евентуални съвпадения. Това равнище на отбрана на персоналните данни евентуално ще притегли предприемачи, които желаят да запазят работатния си живот настрана от персоналния. " Фалшивите " профили са блокирани, тъй че членовете ѝ не би трябвало да се съмняват дали субектът на техните стремежи в действителност е приключил Харвард.

Голям част от приложения се заплащат месечно, а марките им носят елитарен привкус, само че ползвателите им споделят, че са им икономисали доста време и са ги срещнали с любовта на живота им, с която другояче не биха се срещнали посредством общи познати. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР