Новият старши треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен

...
Новият старши треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: ЦСКА трябва се бори за победата във всеки мач

Новият старши треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана удовлетворен от . Това бе първи триумф за него след завръщането му в клуба за втори престой като ментор.

" Щастливи сме от успеха и постигнатия резултат. През първото полувреме не се справихме по най-хубавия метод, само че след 55-ата минута имахме цялостен надзор над мача. Не сме правили огромни промени за този мач. Идеите, които имаме, остават същите ", сподели сръбският експерт.

" За страдание доста значими играчи за нас са с травми и действителната смяна ще настъпи, когато те се върнат в състава. В момента се постанова да импровизираме. ЦСКА би трябвало да се бори за успеха във всеки един мач. За тази цел би трябвало да вървим малко по малко. Днес на полувремето направихме някои корекции и това се видя ясно в последния половин час на мача. Моята работа е да диря победа във всеки един мач и ще се опитам да върша тъкмо това. Наясно съм, че единствено една победа не е задоволителна, с цел да се успокоят почитателите ", приключи Ел Маестро.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР