Новият старши треньор на Черноморец Балчик Ели Маркес изведе тима

...
Новият старши треньор на Черноморец Балчик Ели Маркес изведе тима
Коментари Харесай

Ели Маркес изведе Балчик за първа тренировка

Новият старши треньор на Черноморец Балчик Ели Маркес изведе отбора за първа подготовка от зимната подготовка на клубния стадион. Негов асистент ще бъде някогашният ментор на Дорбуджа Венци Желев, а бразилецът Казито е новият кондиционен треньор.

Към днешна дата новите попълнения са 10. С Черноморец към този момент упражняват напусналите Добруджа Стефан Митев, Ивайло Минчев и Янчо Андреев, вратарят Стамен Бояджиев, който се завърна в Германия, братът на Росен Стефанов от Черно море Алекс Стефанов, който е халф и за последно е бил в Румъния, някогашният бразилски полузащитник на Ботев Враца Серджу и централен нападател от Португалия. След дни към тима ще се причислят още двама португалци и бразилец.

В първата седмица балчиклии ще упражняват вкъщи, а на 15-януари отпътуват на лагер в „ Спортпалас “.  На 20-ия януари Черноморец ще срещне Добруджа, а 4 дни по-късно Фратрия. На 7 февруари отборът играе с Черно море, а на 10-и с другия варненски клуб Спартак.

Единствената цел пред Маркес е да избави Черноморец от изпадане. Припомняме, че тимът зимува финален във Втора лига със 17 точки, на 5 от избавителното 14-то място.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР