Новият-стар селекционер на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов даде

...
Новият-стар селекционер на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов даде
Коментари Харесай

Селекционерът на България: Една от най-сложните задачи е да останем в Лигата на нациите

Новият-стар селекционер на националния ни волейболен тим Пламен Константинов даде своята първа публична конференция в зала „ Родина “, на която разкри задачите пред тим за новата година. Константинов дефинира оставането в Лигата на нациите като една от най-сложните задания пред него и отбора.
 Пламен Константинов: Не сме в елита на волейбола! Близко сме, само че в този момент сме на едно положително средноевропейско равнище Пламен Константинов: Не сме в елита на волейбола! Близко сме, само че в този момент сме на едно положително средноевропейско равнище
" За Олимпиадата в Лос Анджелис може да мислим следващата година. Затова и това говорихме с федерацията. Докато на дневен ред е Париж, да приказваме за Париж. Освен това в Лигата на нациите сме от тимовете, които могат да изпаднат. Вече няма цялостен новобранец. На мястото на Австралия влезе Куба. Това е извънредно сериозен отбор. Една от най-сложните задания е да останем във ВНЛ. Затова всички би трябвало да се явят от началото на лагера. И в случай че имаме математическа убеденост, че оставаме, можем да даваме отмора на някои ", показа Константинов.
 Пламен Константинов: Не би трябвало да си слагаме прекомерно огромни цели Пламен Константинов: Не би трябвало да си слагаме прекомерно огромни цели
Снимка: Startphoto.bg

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР