Новият спортен директор на Ботев (Пловдив) Артур Платек вече е

...
Новият спортен директор на Ботев (Пловдив) Артур Платек вече е
Коментари Харесай

Новият спортен директор на Ботев вече е натоварен с множество задачи

Новият състезателен шеф на Ботев (Пловдив) Артур Платек към този момент е претрупан с голям брой задания. Клубът ще би трябвало да прави селекция на пожар, с цел да стабилизира представянето си в шампионата.

Канарчетата имат едвам 2 точки от 4 мача и са в дъното на класирането. А това породи напрежение измежду почитателите, които излязоха с гневна декларация против управлението.
 Новият състезателен шеф на Ботев (Пловдив) се срещна с играчите на тима
Новият състезателен шеф на Ботев (Пловдив) се срещна с играчите на тима

Платек незабавно стартира работа по привличането на трима футболисти. За толкоз упорства треньорът Станислав Генчев, който досега се употребява с цялостното доверие от страна на публиката, която го приветства, макар неприятните резултати.

Генчев държи да бъдат взети двама крайни бранители. В момента като бекове са употребявани Акере и Николай Минков, които по принцип са флангови нападатели. Преквалифицирането им не върви добре и отбраната на Ботев демонстрира доста недостатъци.

Наред с това в тима има потребност и от централен нападател. Водещите изпълнители на канарчетата от предходната акция към този момент не са в сметките на Генчев - Антоан Бароан и Елвис Ману.
 Важна среща следва в Ботев (Пловдив)
Важна среща следва в Ботев (Пловдив)

Ето каква

Първият не е попадал в групата от началото на акцията, като се вършат опити да бъде продаден. Вторият пък се върна с наднормено тегло след наем в Грьонинген и единствено след 2 срещи бе освободен. Договорът сред двете страни бе разкъсан по взаимно единодушие.

Засега пък в тима остава Точукво Нади. Халфът бе част от националния тим на Нигерия на международното състезание до 20 години, където се понрави с изявите си. Появиха се информации, че полузащитникът ще бъде продаден във Франция. Станислав Генчев обаче го пусна като титуляр при домакинското проваляне от Арда (0:2). Знак, че сякаш сигурният негов трансфер е в застой.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР