Новият шеф на Държавен фонд Земеделие Георги Тахов обеща, че

...
Новият шеф на Държавен фонд Земеделие Георги Тахов обеща, че
Коментари Харесай

Новият шеф на Фонд Земеделие обеща да няма закъснели плащания

Новият началник на Държавен фонд " Земеделие " Георги Тахов даде обещание, че няма да допусне закъснение на заплащанията към земеделците, очакващи пари от институцията му.

Тома стана по време на церемонията по приемането на работата на Разплащателната организация от предшественика му - Николай Каварджиклиев. Събитието се състоя в наличието на министъра на земеделието Явор Гечев, който показа новото управление на Държавен фонд " Земеделие " пред шефовете на дирекциите във ведомството.
Заместници на изпълнителния шеф ще бъдат Ива Иванова, Владислава Казакова, Димитър Горов и Георги Динев. Министър Гечев акцентира, че следва усилена работа по дотъкмяване на работата по Стратегическия проект, Националния проект за възобновяване и резистентност и подготовката за тяхното използване.

Той беше безапелационен, че Министерството на земеделието и Фондът ще работят в ежедневна връзка.
„ Благодаря на министър Гечев за оказаното доверие. Държа на експертиза и работа на бързи обороти. Ще работя за надграждане на постигнатото до тук “, съобщи Георги Тахов. Той добави, че ще работи за това в бъдеще българските аграрни производители и преработватели да бъдат по-спокойни.
Той очерта неотложните задания, които стоят пред него – а точно погашение в период на всички средства към земеделските производители. Георги Тахов разпореди правенето на графици за това и спазването на всички периоди.

Борислава Кирилова
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР