Новият шампион в категория „перо“ Макс Холауей детонира Жозе Алдо

...
Новият шампион в категория „перо“ Макс Холауей детонира Жозе Алдо
Коментари Харесай

Холауей не бърза да подписва нов договор с UFC

Новият първенец в категория „ перо “ Макс Холауей детонира Жозе Алдо на UFC 212 по впечатляващ метод на трети юни по-рано тази година. Сега той счита да се възползва от „ кралския “ си статут в организацията.

И до момента в който не липсват почтени кандидати в лицето на Къб Суонсън и Франки Едгар, хаваецът не е сигурен по кое време още веднъж ще се бие в организацията, защото мачът с бразилския деец бе последния от контракта ми.

„ В момента се придвижваме малко по малко. Няма да прибързвам, нито да се нервирам от цялата обстановка, защото до огромна част нещата не зависят единствено от мен. В момента съм фокусиран върху това да ставам по-добър. В момента единственото, което от организацията вършат е ми дават повече време, с цел да подобря уменията си. Аз не желая нищо повече от това, което заслужавам. Всички знаят какъв брой получават другите първенци. Не желая да омаловажа нещата, които са постигнали. Но все пак аз съм един от най-атрактивните бойци в организацията. “

Холауей е освен един от най-атрактивните състезатели, само че и един от най-често биещите се. В рамките на 2014-та и 2015-та година той е взел участие във впечатляващите 8 дуела – сега се намира в серия от 11 следващи победи.

Едва третият първенец в историята на категорията счита да се завърне в някое от събитията в Лас Вегас, по тази причина тази седмица счита да посети управителните органи, чиито седалище е точно там.

„ Последните ми няколко мача бяха отвън страната. Искам да се удрям допустимо най-близо до дома, а Вегас е най-подходящото място за това. След това може да помисля за събитие в Хавай. “

С изключение на тези през октомври месец единственото събитие в което „ Благословения “ би желал да взе участие до края на годината е UFC 219, което ще се организира на тридесети декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР