Новият сезон на музикалното шоу по bTV – Тази есен

...
Новият сезон на музикалното шоу по bTV – Тази есен
Коментари Харесай

Сезон 2022 на Гласът на България стартира на 4 септември

Новият сезон на музикалното шоу по bTV – Тази есен изключителни нови участници ще се явят на звездната сцена на шоуто, с цел да премерят сили за огромната премия от 50 000 лева и купата “Гласът на България”. По пътя към успеха ще ги съпроводят блестящите треньори в деветия сезон - Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев, които ще бъдат изправени пред доста нови, занимателни и мощно прочувствени провокации. Тази есен всеки от четиримата ментори влиза в шоуто още по-ентусиазиран, квалифициран и убеден, че тъкмо той ще изведе до финала новия “Глас на България”. За наслада на всички пред екраните всеки от тях ще изненада с нова тактика, а коя от тях ще се окаже печеливша и кой ще прояви най-голяма ловкост, предвидливост, сръчност и мъдрост ще стане ясно напълно скоро.

“Ще направя всичко по силите си, с цел да победя в новия сезон!”, декларира един от най-успешните и обичани БГ гласове - Любо Киров, малко преди старта. Младият поп кумир DARA има вяра, че “Всички старания си костват, когато се бориш за победа”.

“Чувството за победа ми е добре познато и нямам самообладание шоуто да започне”, споделя страстите си и Мастър Иван Лечев, който към този момент се разписа в международната история на музикалното шоу като един от най-успешните треньори с цели трима спечелили от негови тимове до момента.

В последния сезон, обаче, успеха отиде в тима на Галена, която сполучливо изведе до финала гласовитата Петя Панева. “Аз държа ключа към триумфа и не считам да го давам на различен! Гответе се за едно същинско, звездно шоу с новия сезон на “Гласът на България”, дава обещание звездната Галена, която е подготвена на най-неочаквани ходове, с цел да задържи успеха в своя тим.

Водещ на новия сезон на “Гласът на България” още веднъж ще бъде синеокият музикант Иван Тишев. За скъпи препоръки и поддръжка на него ще разчитат освен разчувстваните участници, само че и новият цифров водещ на рубриката “Гласът зад кадър” - шармантната Прея. Всяка седмица на glasat.btv.bg тя ще разкрива детайлности от бекстейджа на шоуто особено за най-любопитните и правилни почитатели.

На прага на новия сезон „ Гласът на България “ има още един мотив да се похвали. Музикалното шоу на bTV е първата телевизионна продукция у нас, която се осъществя в сходство с така наречен “зелените практики” (Green Filming) с грижа за околната среда и полагане на старания за намаляването на въглеродния си отпечатък. Предаването публично е сертифицирано от - организацията, която подкрепя екологичната резистентност на телевизионната и кино промишлеността повече от 10 години в съдействието с BAFTA - British Academy of Film and Television Arts.

От екипа на предаването “предупреждават” най-отговорно, че в деветия му сезон ще има доста повече от нормално - смях, страхотни страсти, чудесно въодушевление, изненади и най-неочаквани обрати през всичките му стадии и припомнят на феновете да бъдат подготвени за едно същинско музикално шоу от международна големина.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР