Новият сезон на музикалното шоу по bTV – Гласът на

...
Новият сезон на музикалното шоу по bTV – Гласът на
Коментари Харесай

Новият сезон на Гласът на България стартира на 4 септември

Новият сезон на музикалното шоу по bTV – " Гласът на България ”, се завръща в ефир на 4 септември, неделя, тъкмо в 20:00 часа. Тази есен изключителни нови участници ще се явят на звездната сцена на шоуто, с цел да премерят сили за огромната премия от 50 000 лева и купата " Гласът на България ”.

По пътя към успеха ще ги съпроводят блестящите треньори в деветия сезон - Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев, които ще бъдат изправени пред доста нови, занимателни и мощно прочувствени провокации. Тази есен всеки от четиримата ментори влиза в шоуто още по-ентусиазиран, квалифициран и убеден, че тъкмо той ще изведе до финала новия " Глас на България ”. За наслада на всички пред екраните всеки от тях ще изненада с нова тактика, а коя от тях ще се окаже печеливша и кой ще прояви най-голяма ловкост, предвидливост, сръчност и мъдрост ще стане ясно напълно скоро.

" Ще направя всичко по силите си, с цел да победя в новия сезон! ”, декларира един от най-успешните и обичани БГ гласове - Любо Киров, малко преди старта. Младият поп кумир DARA има вяра, че " Всички старания си костват, когато се бориш за победа ”.

" Чувството за победа ми е добре познато и нямам самообладание шоуто да стартира ”, споделя страстите си и Мастър Иван Лечев, който към този момент се разписа в международната история на музикалното шоу като един от най-успешните треньори с цели трима спечелили от негови тимове до момента.

В последния сезон, обаче, успеха отиде в тима на Галена, която сполучливо изведе до финала гласовитата Петя Панева. " Аз държа ключа към триумфа и не считам да го давам на различен! Гответе се за едно същинско, звездно шоу с новия сезон на " Гласът на България ”, дава обещание звездната Галена, която е подготвена на най-неочаквани ходове, с цел да задържи успеха в своя тим.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР