Новият сезон на Ергенът още отсега обещава интригуващи ситуации, най-малкото

...
Новият сезон на Ергенът още отсега обещава интригуващи ситуации, най-малкото
Коментари Харесай

Гореща фолкпевица влиза в новия сезон на Ергенът

Новият сезон на " Ергенът " още занапред дава обещание завладяващи обстановки, най-малкото поради новия звезден каст. По традиция дамите, претендентки за огромната премия и сърцето на най-популярния неженен мъж, са подготвени на всичко, с цел да приковат вниманието.

Ето, че към този момент е ясна и една от горещите участнички, а в тази ситуация ситуацията в действителност намирисва на пожар, тъй като става дума за новоизлюпена фолкпевица, която е решена на всичко, с цел да стигне до финалната права. Това е Киара Маджарова.

Новият сезон започва през февруари, а по всичко наподобява, че бургаската хубавица има желание да съблазнява съществено един от най-успешните млади бизнесмени у нас - Александър Младенов.

Киара е бивша гимнастичка с куп трофеи зад тила си, само че в този момент гради кариера на фолкпевица. Тя има издадени няколко независими песни, както и колаборации с Емануела, Илиян Бойд и Залия. А всички, които са гледали клиповете ѝ " Фетиш ", " Закачен "  и " Вън, вън ", към този момент са наясно, че младата изпълнителка е особено разкрепостена и несъмнено не се тормози от нищо, написа " Филтър ".

Разбира се, съгласно мнозина, новоизлюпената чалга звезда влиза в " Ергенът ", с цел да натрупа по-бързо популярност и да си направи реклама, която й е изключително нужна в този миг. Същото направи и Джия в предишния сезон на сантименталното риалити. А дали ще успее да съблазни най-желания тв ерген, следва да разберем.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР