Новият сезон идва както със своите планове и предизвикателства, така

...
Новият сезон идва както със своите планове и предизвикателства, така
Коментари Харесай

Подобряване на бизнес резултатите – мисията възможна

Новият сезон идва както със своите проекти и провокации, по този начин и с опцията за разширение на бизнеса от стадия, в който сте съумели да достигнете в края на предишния сезон. Научили сте доста от позволените неточности и имате ефикасни оферти по какъв начин нещата да се случат по-добре. Всяка нова концепция обаче изисква усърдно обмисляне и дейно финансиране. Нуждаете се от бързи оборотни средства, с които да реализирате плануваните евентуални планове за една сполучлива инвестицията. На помощ се притичва един от постоянните сътрудници на бизнеса в България – Prospect Capital, с бизнес консултация и няколко атрактивни оферти за бързо и дейно финансиране.

Многоцелеви ипотечен заем

Независимо от това в каква посока поема бизнесът ви през този сезон, вероятността да ви се наложи бърза потребност от оборотни средства нараства. Планирате незабавно отваряне на фамилен хотел, или пък озеленяване на площите пред към този момент настоящия ви подобен? В началото на лятото е значимо бързо да довършите строителството на нов обект, който в края на летния сезон ще се трансформира в база на новия ви бизнес, обвързван с развъждане на грозде и винопроизводство? Имате неотложна потребност от средства за главен ремонт, преобзавеждане на офис и домашното ви простанство, идна женитба или посрещане на нов член в фамилията? Prospect Capital e разполагаем към физически и юридически лица с непредвидена финансова потребност против ипотека на ликвиден парцел без тежести. Получавате бързо авансово кредитно мнение за суми над 50 000 лева, с анюитетно погашение на рента и главница и без ограничаване на оптималната възраст на кредитоискател и местонахождение на предлагано поръчителство. Срокът на заема е до 36 месеца, с закрепена годишна рента за целия интервал от 12%. Предлаганото финансиране е до 70% от цената на обезпечението, като притежателят на последното може да бъде и лице, друго от кредитоискателя.

„ Ипотека – сконто “ - с опция за отстъпка от лихвата

Планирате агресия на интервенциите си в други градове и даже в чужбина? При появяването на подобаващ прозорец за реализиране на договорката, само че дефицит на средства, може да се възползвате от специфичния артикул на Prospect Capital „ Ипотека – сконто “ - финансови средства за бизнес цели против даване на поръчителство на неподвижен парцел - жилищен, индустриален, търговски и други Предоставените суми са над 100 000 лева за период от 36 месеца, анюитетно погашение на рента и главница и опция за отстъпка в лихвата в края на интервала при осъществяване на авансово контрактувани условия с клиента. Предлаганото финансиране е до 50% от цената на обезпечението.

Мостово бизнес финансиране

Когато имате потребност от бързи и краткосрочни оборотни средства, с цел да преминете на идващото равнище в бизнеса си, мостовото финансиране е комфортен финансов инструмент за гарантиране на напредъка. Сред източниците на бизнес кредитирането фирмите могат да разчитат на Prospect Capital с предлагано кредитиране над 50 000 лева, опция за гратисен интервал по заплащане на главница, закрепена рента за целия интервал на финансиране, необятен набор от допустими обезпечения и без такса за предварително погасяване. Срок на продукта: до 12 месеца. Кредитната линия е изключително подобаваща за поръчителство на покупко-продажби с предстояща бърза възвръщаемост. Това подкрепя бизнеса в основен интервал на потребност от краткосрочна финансова поддръжка, с която да се покрият настоящи разноски в очакване на положителни парични приходи в границите на няколко месеца.

Лизинг и противоположен лизинг

Ако се занимавате със земеделие и зеленчукопроизводство, сладкарство и хлебопекарство, строителство, произвеждане на мебели, или притежавате цехове за произвеждане на дребно, най-вероятно ви следва закупуване на машини и уреди, които да обезпечат разширението на мощностите на бизнеса ви. Същото важи и в случай че сте притежател на стартъп, който се нуждае незабавно от нови техника, съоръжение и програмен продукт. Възползвайте се от атрактивния артикул на Prospect Capital, осигуряващ опция за лизинг на ново и/или използвано индустриално съоръжение. Сумите още веднъж надвишават 50 000 лева, срокът на продукта е до 36 месеца, с закрепена рента за целия интервал на финансиране. От основно значение е липса на ограничаване за остатъчен период на употреба при използвани машини.

Prospect Capital e благонадежден сътрудник при потребност от бързо кредитиране. Стандартната процедура от деклариран интерес от страна на клиента до разпределяне на утвърдената сума на финансиране лишава приблизително до 3 седмици. Тази забележителна бързина на услугата нарежда компанията измежду желаните сътрудници на на физически и юридически лица в България.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР