Феновете на Джъстин тръпнат в очакване на първото бебе Бийбър.

...
Феновете на Джъстин тръпнат в очакване на първото бебе Бийбър.
Коментари Харесай

Дали това звездно бебе вече е факт?

Феновете на Джъстин тръпнат в очакване на първото бебе Бийбър. Напоследък все по-често се приказва, че Хейли е в напреднала бременност и след три месеца на бял свят ще се появи наследникът им.

Началото на подозренията потеглиха още преди няколко месеца, когато Джъстин разгласява разтапяща фотография с бебе в ръце и шише с биберон. Бебенцето бе негова племенница, само че това не попречи да се родят спекулации към вероятно негово бебе и купища пожелания това да се случи скоро.

Надеждите за съществуването на бебе се укрепват от циркулираща в обществените мрежи обява, в която е написано, че Джъстин и Хейли чакат дете и бъдещата майка е в шестия месец. Публикацията е на  водещата по SiriusXM HITS 1 -  Саймън. Това провокира както радостно очакване у част от почитателите на възможните бъдещи родители, по този начин и остри рецензии към Саймън, която си е разрешила да оповести нещо, което е доста персонален миг за всеки родител.

Първите подозрения за възможна бременност се появиха преди време, когато двамата се появиха на фотография, при която Джъстин и Хейли са обхванали нежно коремчето й, внимателно изпъкващо под тясна бяла рокля, написа " Телеграф ".

На всичкото отгоре  двойката пропусна паметното фешън събитиe Met Gala в Ню Йорк - нещо, което надали биха създали, в случай че нямаха доста уважителна причина.

Съмнение дали е бременна Хейли буди и последната оповестена фотография в профила ѝ в Instagram, където е с голямо черно сако, с очевидно доста по-голям размер от нужното. Крие ли се малко богатство под него, предстои да разберем. Според изчисленията на почитателите на семейство Бийбър, има-няма още 3 месеца...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР