Новият семеен канал е най-предпочитан сред зрителите и е четвърти

...
Новият семеен канал е най-предпочитан сред зрителите и е четвърти
Коментари Харесай

бТВ Стори с впечатляващи резултати и още премиерни заглавия

Новият фамилен канал е най-предпочитан измежду феновете и е четвърти по гледаемост в праймтайма след трите национални малките екрани от началото на 2024 година

Вторият сезон на сензацията „ Златно момче “ ще бъде част от селекцията на канала през тази година.

Само месец след своя дебют бТВ Стиру – най-новият канал в портфолиото на bTV Media Group, реализира извънреден триумф и изпреварва конкурентните нишови канали. Разнообразието от премиерни заглавия на модерни продукции са измежду най-гледаните стратегии на канала. Сензацията „ Златно момче “ е любимец на феновете в праймтайма на бТВ Стори, привличайки приблизително 8,7% от феновете (GARB, All4+) от началото на годината, като по този метод се подрежда преди всичко измежду тематичните канали. Любимците от „ Опасно прелъщение “ Еда Едже и Берк Октай придвижиха своите връзки в премиерния сантиментален сериал „ Състояние на връзката: Сложно е “, като новият сериал е предпочетен от 7,5% от телевизионната публика (GARB, All4+) в интервала 01-10 януари 2024.



 

бТВ Стори е ориентиран към цялото семейство и през цялото време предлaга богата стратегия със наличие и топ заглавия от целия свят, които незабавно съумяха да сграбчен вниманието на феновете. Селекцията от провокативни и хитови продукции отрежда на бТВ Стори четвърто място по гледаемост от началото на 2024 година в най-гледания часови слот 19:00-23:00, което го нарежда незабавно след трите националните малките екрани – бТВ, Народоосвободителна въстаническа армия и БНТ1 (GARB, All4+).

В програмата на бТВ Стори, феновете могат да се насладят на премиерните епизоди от хитовите сериали – „ Семейството “ (всеки делник от 19:00 ч.), „ Златно момче “ (всеки делник от 20:00 ч.), „ Състояние на връзката: Сложно е “ (всяка вечер от 21:30 ч.) и „ Чуй ме “ (всяка събота и неделя от 20:00 ч.), както и на теленовелите „ Ослепително слънце “ (всеки делник от 16:00 ч.), „ Мащехата “ (всеки делник от 17:00 ч.) и „ Пантанал “ (всеки делник от 18:00 ч.). Всички премиерни сериали в ефира на бТВ Стори са налични онлайн на VOYO, като потребителите на платформата могат да се възползват от опцията да гледат епизодите на " Семейството ", " Златно момче " и " Състояние на връзката: Сложно е " 7 дни преди ефир.

През уикендите бТВ Стори предлага „ Романтичен кино следобяд “ с две вълнуващи кино заглавия от 16:00 и от 18:00 ч., както и престъпен
слот от 22:30 ч. с класиките в жанра – „ Загадъчни убийства по Агата Кристи “ в събота и „ Криминалните случаи на Мис Марпъл “ в неделя.

Веднага след края на първи сезон на „ Златно момче “, феновете на бТВ Стори ще могат да проследят и настоящия втори сезон, епизодите от който ще се излъчват директно след премиерата им в южната ни съседка.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР