Новият селекционер на националния отбор на Испания Луис де ла

...
Новият селекционер на националния отбор на Испания Луис де ла
Коментари Харесай

Новият селекционер на Испания: Искам да върна усещането от 2010 година

Новият селекционер на националния тим на Испания Луис де ла Фуенте беше публично показан като новия ментор на " Ла Фурия Роха ", който заменя на поста Луис Енрике.

Припомняме ви, че Енрике беше освободен от поста след отпадането на испанците още на осминафиналите на международното състезание в Катар, като от федерацията се стопираха на 61-годишния Де ла Фуенте за негов заместител.

Бившият футболист на Атлетик Билбао през последните години работеше като селекционер на няколко разнообразни гарнитури на Испания, а по време на първата си конференция самият той съобщи, че точно тази работа го прави индивида, който познава сегашното и бъдещето на испанския футбол.

" Искам да изразя своята признателност към Кралската испанска футболна федерация, че ми разреши да заема поста. Ако има някой в Испания, който познава сегашното и бъдещето на испанския футбол, то този човек съм аз. За мен това е нов стадий. Имаме доста положителни играчи, всички порти са отворени за тях. Аз съм бранител на гения. Ще се опитаме да извлечем максимума от всеки състезател, с цел да донесем триумф на целия тим. Не желая 48 милиона треньора в Испания, желая 48 милиона играчи и всички да бъдем един тим. Искам да върна чувството от 2010 година, когато всички пеехме " Аз съм испанец, аз съм испанец ", разяснява Де ла Фуенте.

Новият селекционер на " Ла Фурия " разкри още, че вратата на националния тим остава отворена за бранителят Серхио Рамос, който не получи повиквателна за Мондиала в Катар.

" Вратите са отворени. Ако Серхио Рамос се усеща добре, може да го повикам ", съобщи Луис де ла Фуенте.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР