Новият селекционер на испанския национален отбор по футбол Луис де

...
Новият селекционер на испанския национален отбор по футбол Луис де
Коментари Харесай

Наследникът на Луис Енрике: Ако Серхио Рамос се чувства добре, може да го повикам

Новият селекционер на испанския народен тим по футбол Луис де ла Фуенте даде първата конференция като ментор на Ла Фурия Роха.

Де ла Фуенте размени Луис Енрике, който бе освободен след отпадането на осминафиналите на Световното състезание в Катар. Договорът на новия треньор е до 2024 година.

" Искам да изразя своята признателност към Кралската испанска футболна федерация, че ми разреши да заема поста. Ако има някой в Испания, който познава сегашното и бъдещето на испанския футбол, то този човек съм аз ", сподели де ла Фуенте пред репортерите.

" За мен това е нов стадий. Имаме доста положителни играчи, всички порти са отворени за тях. Аз съм бранител на гения. Ще се опитаме да извлечем максимума от всеки състезател, с цел да донесем триумф на целия тим.

Не желая 48 милиона треньора в Испания, желая 48 милиона играчи и всички да бъдем един тим. Искам да върна чувството от 2010 година, когато всички пеехме " Аз съм испанец, аз съм испанец ", сподели още де ла Фуенте, който преди този момент бе отпред на младежкия тим на Испания.

Новият треньор остави отворена вратата за завръщане на бранителя Серхио Рамос, който не попадна в селекцията на Луис Енрике за Мондиала в Катар.

" Вратите са отворени. Ако Серхио Рамос се усеща добре, може да го повикам ", сподели де ла Фуенте.
 Официално: Уволниха Луис Енрике
Официално: Уволниха Луис Енрике

Това оповестиха от локалната футболна федерация
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР