Новият селекционер на България Младен Кръстаич е заминал за Рим,

...
Новият селекционер на България Младен Кръстаич е заминал за Рим,
Коментари Харесай

Винпром Зеница отпраши за сметка на БФС до Рим

Новият селекционер на България Младен Кръстаич е отпътувал за Рим, написа БЛИЦ, базирайки се на свои достоверни източници. Според информацият, сръбският експерт е в италианската столица поради Валентин Антов. Бранителят  и отборът му Монца гостуват довечера на Рома в мач от междинния кръг на Серия „ А “.

Любопитно е, за какво Кръстаич е тъгнал за Вебния град, следкато съгласно всички локални издания довечера Вальо ще е на пейката и няма да започва от началото на дуела.

Антов е взел присъединяване в два от трите мача на тима си след влизането му в италианския хайлайф. И в двата случая той влиза като запаса. 

Запознати разкриват, че Кръстаич знаел доста добре, че шансът да следи Антов допълнително игрови минути е доста дребен. Въпреки това сърбинът решил да пътува и да се види " тет а тет "   с някогашния защитник на ЦСКА след срещата с Рома на Жозе Моуриньо.

Според източници на медията роденият в босненската Зеница Кръстаич планува да гледа онлайн в края на седмицата и различен някогашен армеец  – Божидар Чорбаджийски, който сега носи екипа на полския Видзев (Лодз).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР