Новият секс символ на българското кино – Диана Димитрова, се

...
Новият секс символ на българското кино – Диана Димитрова, се
Коментари Харесай

Доктор Огнянова преспала с французин

Новият секс знак на българското кино – Диана Димитрова, се крие от остаряло гадже, с което е изживяла бурна, само че къса спекулация. Това е най-новата клевета към актрисата. Говори се, че въпросния човек е сътрудника й от кино лентата „ Бягство ” – французинът Беноа Марешал. Двамата са имали връзка по време на фотосите преди година и половина, само че след това са се разделили. Родната актриса пропусна премиерата на лентата в селото, в което тя е снимана, единствено и единствено да не се засече с някогашния си обичан, който към този момент избира да гледа единствено на екран.
Горещите усеща сред Диана и нейната към този момент някогашна тръпка пламнали през есента на 2020-а, когато двамата работели по лентата „ Бягство ” на режисьора Виктор Божинов, която тези дни потегли по кината. По това време било планувано филмът да се споделя „ Чамла ” по името на изоставеното село в Родопите, в което е сниман. Заглавието е заменено по-късно. Чамла е най-високо разположеното населено място в България, в което обаче към този момент близо 40 години не живее никой. Няколко месеца след финала на фотосите самата Диана разкрива в свое изявление, че е имала връзка с човек, с който се срещнала по време на работата на терен. Човекът бил неин сътрудник. Когато обаче задължението му завършил, отпътувал за чужбина и нещата сред двамата завършили. Тя не разкрива името на въпросния човек, само че съдейки по описанието, това най-вероятно е точно Марешал. В интервала, за който актрисата приказва, тя не е снимала различен филм с изключение на „ Бягство ”, а единственият чужденец с екипа на лентата е точно французинът.

Изглежда, родната звезда е претърпяла тежко раздялата с гаджето си, въпреки че приказва за нея като за нещо естествено и обикновено. Тя пропусна премиерата на „ Бягство ” в Чамла, което приказва, че раздялата надълбоко я е наранила. Ако не беше по този начин, звездата най-вероятно щеше да отиде на прожекцията. Там беше Беноа, който дойде от Франция особено за събитието. Той обаче пропусна предпремиерната прожекция в София няколко дни по-рано. За сметка на това Диана отиде на нея. От всичко това проличава, че двамата артисти заобикалят да се засичат на едно и също място едновременно. След премиерата в Чамла имаше още една публична прожекция на кино лентата – още веднъж в София. На нея към този момент нямаше по какъв начин да не участват и Диана, и Беноа. Но те стояха надалеч един до различен и внимаваха погледите им да не се засичат.

За Диана Димитрова е известно, че е доста прочувствена, а някои хора намират характера й за чудноват и променлив. Това обаче евентуално способства за нейния сексапил, на който малко мъже могат да устоят. Актрисата, която се изявява и като художничка, е една от най-харесваните дами у нас. Тя се прочу като лекар Огнянова в сериала на Нова тв „ Откраднат живот ”. В момента извършва ролята на съдбовната Ирина в новия сериал на малкия екран – „ Лъжите в нас ”, а в това време играе Ирина в спектакъла на Варненския спектакъл „ Тютюн ” по романа на Димитър Димов. Ролите, които й дават, постоянно са на съдбовни дами и изкусителки. Говори се, че актрисата е такава освен пред камера, само че и в действителния си живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР