Новият премиер ще бъде Мария Габриел Мария Иванова Габриел е

...
Новият премиер ще бъде Мария Габриел Мария Иванова Габриел е
Коментари Харесай

Плевнелиев: Новият премиер на България се казва Мария Габриел

Новият министър председател ще бъде Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова. В това е уверен президентът (2012 – 2017 г.)  Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното точно на рождения си ден в ефира на Нова телевизия.

„ Разбира се, най-силно щеше да бъде огромната коалиция. има огромна база от хора, които са съумели у нас и по света ”, добави той.

„ Аз персонално не съм склонен този експертен кабинет да е с небосвод една година. Всичко зависи от ПП-ДБ ”, счита още той.

„ В единия вид те ще дадат ход на демократичния метод, а не на популисткия. Тази промяна към този момент можеше да се е случила, когато отидохме с господин Паси целите ни се припокриваха. Те са отговорни, че си възпитаха гласоподавателите, че няма да работят с ГЕРБ ”, добави Плевнелиев.

Той увери, че отварят всички порти.

„ Аз персонално нямам никакви задръжки и ще се веселя България да има държавно управление. Мария е невероятна, тя не е популист, тя е най-хубавото в Брюксел. Нека си представим, че ПП-ДБ останат в техния популизъм – дано има държавно управление на всички останали, подкрепени от,, Има Такъв Народ ”, счита той.

Той е безапелационен, че Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и е популист задето се усъмни в достоверността на опита за атентат против, а Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова не е поради това, че желае оставката му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР