„Новият политически проект около президента и служебното правителство и министри

...
„Новият политически проект около президента и служебното правителство и министри
Коментари Харесай

Политолог: Новият политически проект около президента е в напреднала фаза на изграждане

„ Новият политически план към президента и служебното държавно управление и министри е в напреднала фаза на създаване. След като самият Стефан Янев сподели, че би го подкрепил – Стефан Янев няма да кихне без позволение от Румен Радев “, сподели политологът Калоян Методиев, който е и някогашен началник на кабинета на президента.

„ Вижда се, че са в напреднала фаза на построяването на партийни структури. Дори Христо Иванов сподели, че би подкрепил план към Кирил Петков и Асен Василев “, сподели Методиев.

По думите му структурите на бъдещата партия се построяват с лица от „ Демократична България “ и Българска социалистическа партия.

„ Когато се прави политически план до момента в който си във властта е елементарно. Но когато се заявиш и би трябвало да изкараш хората, да заявиш стратегия, тогава ще стане доста по-сложно и мъчно и може да последва отчаяние “, сподели още Методиев.

Той добави, че е изцяло допустимо новата партия да прескочи бариерата още на идните парламентарни избори, като ще вземе от гласоподавателите на Българска социалистическа партия и на „ Демократична България “ най-много.

„ Ще се търси оповестяване в последния миг, с цел да нямат време другите партии да издигат свои претенденти за президент “, сподели още Методиев.

Повече вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР