Новият пилот на Алпин Пиер Гасли обясни, че информацията в

...
Новият пилот на Алпин Пиер Гасли обясни, че информацията в
Коментари Харесай

Гасли: Медиите искат да сме скарани с Окон

Новият водач на Алпин Пиер Гасли изясни, че информацията в медиите, че той и Естебан Окон са в неприятни връзки го „ разсмиват ”. Двамата французи ще карат за френския отбор следващата година, като 2023 ще е четвъртият сезон на Окон в Алпин.

Гасли и Окон се познават още от деца и са били другари в първите им сезони в картинга. След това обаче връзките им се утежняват, както постоянно пишат медиите, като обаче никой до момента не е показал съответната причина за този раздор. И Гасли изясни, че медиите съзнателно се концентрират върху тази част от връзките им.

„ Знам, че медиите обичат да продават тази история – изясни Гасли пред тв Channel 4. – Не е загадка, че имахме възходи и спадове в връзките ни, само че аз познавам Естебан от 20 години. Израснали сме дружно и откогато сме във Формула 1 сме си изяснили изцяло връзките. Разбираме се добре и не виждам причина това да се трансформира. В последна сметка, тези спекулации ме разсмиват, защото медиите са се фокусирали върху тази история и се пробват да я развият. ”
 Окон се усеща „ по-релаксиран “ при новото управление на Алпин Окон се усеща „ по-релаксиран “ при новото управление на Алпин
Гасли посочи, че във всеки тим двамата водачи би трябвало да се съревновават един с различен.
 Окон с неповторимо достижение през 2022 Окон с неповторимо достижение през 2022
„ Във всички отбори съотборникът ти е първият ти противник – изясни французинът. – Той е първият водач, който би трябвало да победиш. Но това съревнование би трябвало да остане в границите на разпоредбите. Мисля, че и двамата сме задоволително опитни и умни, с цел да работим по този начин, че да дърпаме отбора напред. Важното е какво ще реализираме на пистата, а това, което излиза в медиите за проблемите сред нас не ме тормози. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР