Новият пети сезон на Игри на волята вече се снима

...
Новият пети сезон на Игри на волята вече се снима
Коментари Харесай

Най-накрая: Разкриха участниците в новия сезон на Игри на волята сезон 5

Новият пети сезон на " Игри на волята " към този момент се снима и към този момент нямаме самообладание да повдигнем малко повече завесата и да забележим кои са хората, които ще премерят сили на арената. 

Днес от продукцията пуснаха само мистериозен филмов откъс, който единствено възбуди любознанието на феновете за тези, които ще се борят за огромната премия през месец септември в ефира на Нова телевизия.

Показаните фрагменти накара мнозина да се замислят и да дадат своите догатки, които като нищо могат да се окажат и на правилния път. Особено пък след сходни, провокиращи съзнанието, обособени изказвания.

" Аз съм мис България ", " Някои ме оприличават с Кен, съвършеният мъж ", " Аз съм единствената жена в света, която може да извършва силови детайли за мъже ", " Аз съм 10 пъти европейска шампионка и 6 пъти международна ", " Станах първия гимнастик в света, който прави шест прелитания едно след друго на висилка ", " На 47 съм постигнала американската фантазия ", " Аз имам най-големите крайници в България ", " Собственик съм на едни от най-популярните заведения в България, стандартът ми на живот е много висок ", " Никой на европейския континет още не може да ме бие ", гласят единствено част от изказванията, провокиращи съзнанието, предават от News2.bg

А ето и част от звездните догатки в новия сезон, които може да видите в галерията ни: 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР