Новият пакет помощи няма да помогне на Киев. Отпускането на

...
Новият пакет помощи няма да помогне на Киев. Отпускането на
Коментари Харесай

Мъск: Новият пакет помощи няма да помогне на Киев

Новият пакет помощи няма да помогне на Киев. Отпускането на нов пакет помощ за Киев и удължаването на спора няма да оказват помощ на Украйна. Това мнение изрази в понеделник Илон Мъск.

„ Разходите не оказват помощ на Украйна, удължаването на войната не оказва помощ на Украйна. Това е доста значимо да се разбере “, сподели Мъск в полемика, излъчена в X (бивш Twitter).

Пакет от законопроекти за помощ за Израел и Украйна, който не съдържа разпореждания за стягане на контрола по южната граница на Съединени американски щати, преди този момент мина сполучливо няколко процедурни гласувания в Сената. Той планува разпределяне на спомагателни бюджетни средства в размер на над 95 милиарда $, от които сенаторите оферират да се отделят 60,06 милиарда $ за поддръжка на Украйна, 14,1 милиарда $ за помощ на Израел.

Сенатът на Конгреса на 4 февруари показа пакетни съглашения за разпределяне на в допълнение финансиране през фискалната 2024 година.

Която стартира в Съединените щати на 1 октомври 2023 година Те сплотяват средства, с цел да затегнат граничния надзор по южната граница на Съединените щати и да оказват помощ на Израел и Украйна.

Лидерът на републиканското малцинство в горната камара на Конгреса Мич Макконъл по-рано предложи средствата за Израел, Украйна и други цели на националната сигурност да бъдат отделени от споразуменията и прегледани настрана, откакто някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп се опълчи на съглашението.

Припомняме, че преди дни Мъск се изсмя на ръководителя на Белия дом, който сподели, че няма проблеми с паметта, и незабавно обърка Египет и Мексико. Милиардерът се забавляваше от концепцията да задава въпроси от теста на Байдън като „ коя страна има пирамиди? “ – в случай че ненадейно реши да употребява нуклеарно оръжие.

Източник – Туитър/Превод: SafeNews
За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Още вести четете в секция Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР