Новият областен управител на Пловдив Илия Зюмбилев и неговите заместници

...
Новият областен управител на Пловдив Илия Зюмбилев и неговите заместници
Коментари Харесай

Новият областен управител на Пловдив встъпи в длъжност СНИМКИ

Новият регионален шеф на Пловдив Илия Зюмбилев и неговите заместници Атанас Ташков и Димитър Добрев публично встъпиха в служба. На гала в Областна администрация Зюмбилев взе ключа и печата от Ангел Стоев, който заемаше този пост близо 12 месеца. Стоев съобщи, че за този интервал екипът му е приключил невероятна работа като всички решения са били от изгода на хората. Стоев пожела триумф на неговия правоприемник и го посъветва на в своите дейности да се управлява от ползите на хората, а не на водачите на политическите партии, които са ги издигнали, написа.

От своя страна новият губернатор съобщи, че той ще посети всички общини в региона и няма да дели хората, без значение от кое обитаемо място са те. Посочи, че ще следи прецизно решенията на общинските препоръки дали са законосъобразни и в това отношение ще бъде праволинеен. Двата целта, които той уточни, са планът за водоснабдяването на Пловдив и региона с чиста вода от каскада Доспат- Въча. Другата съществена задача е реализирането на S-bahn градска железница, за които към този момент бяха отпуснати 200 милиона лв. от държавното управление на Кирил Петков. Също по този начин той съобщи, че има и други значими планове, за които би трябвало да се работи и няма да губи време, с цел да може те да се осъществят. 

Не на последно място Зюмбилев сподели, че ще работи за възобновяване на разговора с държавните институции и министерствата. 



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР