Новият национал на България Димитър Митов е готов за Висшата

...
Новият национал на България Димитър Митов е готов за Висшата
Коментари Харесай

Национал на България готов за Висшата лига

Новият национал на България Димитър Митов е подготвен за Висшата лига. Признанието направи някогашният състезател на сегашния му тим Сейнт Джонстън - Сергей Белтача. Някогашният бранител познава чудесно българският вратар от взаимния им престой в юношите на Чарлтън. Там Белтача е бил треньор. Сега той засипа с похвали Митов, който стартира стремително кариерата си в Шотландия, където мина през лятото. 

„ Гледах го по какъв начин игра за „ Кембридж “ против „ Нюкасъл “ за ФА Къп и знам, че почитателите на „ Сейнт Джонстън “ са щастливи с неговото показване през сезона – изясни украинският експерт. – Необходимо е да имаш мощна душeвност, с цел да играеш по този метод против „ Селтик “ като посетител. Тази повиквателна за България е огромна крачка. Той е на 26 години, което се равнява на 21, в случай че си полеви. Много съм благополучен, че той играе тук в този момент. Най-добре почитателите да му се любуват на играта в този момент, тъй като не се знае какъв брой дълго ще се задържи в тима. Един ден ще играе във Висшата лига. Голям тим ще го забележи и ще го отмъкне, само че той е основна част от тима и за него ще се вземе добра трансферна сума. "

След това Белтача се върна към предишното: " Помня, когато пристигна в Чарлтън на 16 години самичък. Разговарях дълго с него, въпреки всичко българи и украинци можем да се разберем елементарно. Беше изненада за мен, че Чарлтън го изпусна. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР