Новият наставник на Милан Стефано Пиоли постави една задача на

...
Новият наставник на Милан Стефано Пиоли постави една задача на
Коментари Харесай

Пиоли в навечерието на дебюта си: Милан ще докаже ясните си идеи

Новият ментор на Милан Стефано Пиоли сложи една задача на своя отбор преди формалния си дебют в турнирния мач против Лече и тя да потвърди, че има ясни хрумвания на терена. В същото време експертът отхвърли да показа дали ще започва с Кжищоф Пионтек като титуляр.

Марко Джампаоло беше уволнен като треньор на „ росонерите”, откакто загуби 4 от откриващите 7 мача, а в този момент Пиоли, който в кариерата си бил отпред на Лацио, Интер и Фиорентина, има още един късмет да се потвърди отпред на топ тим от Апенините. Разбира се, напрежението за реализиране на резултати ще е налично от първия вероятен мач, който е против новака Лече.

„ Нямахме кой знае какъв брой дни, с цел да работим дружно в цялостен екип, само че най-важното е да потвърдим, че имаме ясни хрумвания в утрешния мач”, съобщи Пиоли. „ Трябва да се опознаем един различен. Моите способи се концентрират върху детайлите – от възстановителните извършения до диетите, всичко, което може да ни даде преимущество и да ни разреши да играем на върха на опциите си. Не съм питал играчите кое се е объркало, просто в този момент започваме едно ново пътешестване дружно.”

„ Мисля, че тимът имаше потребност от хрумвания, откакто към този момент беше наясно на какви позиции да играе и какъв ще е интензитетът на темпото. Върху това работим сега.”

„ Отказахме от лагерите с преспиване преди мачовете, с цел да дадем на играчите повече отговорност при техния професионален метод. Тези неща към този момент не са каквито бяха преди, в този момент отборът се споява, до момента в който всички са пред телефоните си”, добави Пиоли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР