Новият нападател на Милан – Ноа Окафор, говори пред клубната

...
Новият нападател на Милан – Ноа Окафор, говори пред клубната
Коментари Харесай

Новият нападател на Милан: Това е сбъдната мечта, възхищавах се на Кака и Роналдиньо

Новият нападател на Милан – Ноа Окафор, приказва пред клубната телевизия на „ росонерите “, минути откакто подписа контракта си и бе показан. Швейцарският национал разкри, че харесва „ Дявола “ от дете и като дребен се е възхищавал на Роналдиньо и Кака, които имаха общ престой в 7-кратния европейски отличник. Окафор приказва и за познанството си със звездата на отбора Рафаел Леао.

„ Това е сбъдната фантазия, благополучен съм. Аз съм в клуб, цялостен с история. Нямам самообладание да се срещна с почитателите на „ Сан Сиро “. Играх против Милан в Шампионската лига, там се роди ползата на клуба, а преди няколко седмици аз научих новината. Бях благополучен, тъй като желаех единствено Милан “.

„ Възхищавах се на Кака и Роналдиньо, пробвам се да се изучавам от такива митове, с цел да доближи тяхното равнище или по-добро “.

„ Вкарах в първия мач в Шампионската лига, на реванша бях впечатлен от „ Сан Сиро “. Феновете подкрепяха тима 90 минути, беше необикновено. Милан имаше толкоз доста млади играчи. Тук съм, с цел да дам всичко от себе си и да оказа помощ на тима. Нямам самообладание да стартира ”.

За връзките му с Леао: „ Познавам Рафа отвън терена. След мачовете от Шампионската лига започнахме да си пишем и да си разменяме фланелки. Той ми приказва за Милан като за популярен клуб, където има мощни и бързи играчи, които дриблират. Най-накрая ще го видя и на терена, а освен отвън него ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР