Новият нападател на Левски Рикардиньо благодари на феновете на Гремио

...
Новият нападател на Левски Рикардиньо благодари на феновете на Гремио
Коментари Харесай

Новият нападател на Левски Рикардиньо: Ще дам всичко от себе си да запиша историята си в отбора

Новият нападател на Левски Рикардиньо благодари на почитателите на Гремио и още веднъж сподели, че е пределно стимулиран да се потвърди със синия екип на клуба от " Герена ".

" Бих желал да благодаря на почитателите за тяхната поддръжка, а също и на всички чиновници, шефове и играчи, които бяха част от моето прекосяване, всички знаят, че претърпях най-трудния и внимателен миг от целия си живот в клуба. Това беше загубата на татко ми и дядо ми. Феновете и хората в клуба ми помогнаха да продължа напред ", споделя Рикардиньо, представен от uol.com.br.

" Сега е време да поемем по нови пътища, само че моето почитание и признателност постоянно ще бъдат с Гремио, занапред нататък ще бъда почитател. Въпреки младата си възраст, отивам да направя разликата. Ще дам всичко от себе си и ще направя всичко по силите си, с цел да печеля трофеи и да запиша историята си в тима. Много съм благополучен от новото предизвикателство и съм доста разчувствуван да стартира работа в клуба ", споделя още новото попълнение в Левски.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР