Новият нападател на Берое - Зоран Йосипович, даде кратко интервю

...
Новият нападател на Берое - Зоран Йосипович, даде кратко интервю
Коментари Харесай

Новият нападател на Берое: Пирло е най-добрият, с когото съм играл

Новият нападател на Берое - Зоран Йосипович, даде малко изявление пред " Диема " преди днешния мач на заралии с Дунав. Швейцарецът показа, че към този момент привиква с ситуацията в Стара Загора. 23-годишният футболист приказва и за престоя си в Ювентус.

" Чувствам се доста добре и доста благополучен тук. Започвам да привиквам с ситуацията в тима. Млад съм и имам още доста да изучавам във футбола. Имам отличен образец пред себе си в лицето на Мартин Камбуров, който е легенда на българския футбол. Опитвам се да " открадна " каквото мога от него, тъй като това ще ми помогне да израсна ", разяснява Йосипович.

" 3 гола в първите 3 мача? Не мога да кажа, че съм го очаквал, само че не бих споделил и противоположното. Аз съм нападател и това, в последна сметка, е моята работа. Щастлив съм, че стартирах престоя си в България с няколко попадения. "

" Не знаех доста за футбола тук, преди да дойде. Когато разбрах за интереса на Берое, изгледах няколко техни мача от предишния сезон. Видях, че става дума за мощен тим, който умее да пресира и да играе атакуващо. Разбира се, бях чувал за Левски и ЦСКА, които всяка година играят в евротурнирите. "

" Треньорът ми оказва помощ доста, откогато дойдох. Разговаряме постоянно и ми дава скъпи препоръки по какъв начин да усъвършенствам качествата си. Смятам, че той е един доста добър експерт. "

" Времето ми в Ювентус? Бях прекомерно млад, а с цел да се докажеш там, би трябвало да си роден първенец. Аз към момента имам да изучавам и да се развъртвам, желая да реализира нещо огромно. Разбира се, да играя още веднъж за Ювентус е моя фантазия, само че сега съм състезател на Берое и мисля за сегашния миг. Моят кумир е Златан Ибрахимович, а най-хубавият футболист, с който съм играл, изрично е Андреа Пирло ", приключи Йосипович. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР