Новият Министерски съвет провежда първото си заседание днес. Първата и

...
Новият Министерски съвет провежда първото си заседание днес. Първата и
Коментари Харесай

Наводненията и ваксинацията - първите задачи на новото правителство

Новият Министерски съвет организира първото си съвещание през днешния ден.

" Първата и съществена задача на днешната среща е да обсъдим последствията от наводненията, съобщи министър председателят. Има две-три съществено потърпевши области - най-много потърпевши са Благоевград и Смолян, където има няколко застрашени моста ", съобщи министър председателят Кирил Петков преди началото на съвещанието.
Петков пред Powers Summit: От през днешния ден ускоряваме равнището на имунизация
От през днешния ден нататък би трябвало да вдигнем равнището на имунизация, в случай че желаеме бизнесът да е отворен, децата да са на учебно заведение. Това разгласи министър председателят...

Още на следващия ден ще бъдат свикани регионалните шефове и дружно с министъра на районното развиване и с вътрешния министър ще бъдат разисквани вредите и последствията. 

" Вторият приоритет ще е имунизацията - аз ще издам заповед за зелен документ за постройката на Министерски съвет и ще дискутираме дружно с минситъра на опазването на здравето по какъв начин да го създадем за вашите министерства и всеки от вас да показа първите си информации и проблеми, които вижда в министерствата си ", обърна се той към сътрудниците си.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР